Janíček (ANO): Kvůli vstupu do politiky jsem se vzdal svého podnikání. Své dočasné funkce okamžitě opustím, až...

09.11.2015 9:30

Reakce Marka Janíčka, brněnského krajského předsedy hnutí ANO, na článek „Brněnský superman hnutí ANO: Tamní politik zastává současně dvanáct funkcí. Vydělá miliony“, uveřejněný v ParlamentnichListech.cz 6. listopadu:

Janíček (ANO): Kvůli vstupu do politiky jsem se vzdal svého podnikání. Své dočasné funkce okamžitě opustím, až...
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Reakce na článek „Brněnský superman hnutí ANO: Tamní politik zastává současně dvanáct funkcí. Vydělá miliony“.

Má reakce na váš text bude stručná a faktická. Za funkce v městských společnostech pobírám měsíčně v součtu 40 tisíc korun, za všechny své politické pouze 10 tisíc korun. Mrzí mě, že si to autor článku nedohledal a jednoduše nesečetl. Nepsal by tak nesmysly o stovkách tisíc ani o celkových čtyřech milionech za čtyřleté volební období.

Navíc stále platí mé povolební prohlášení. Jakmile se naší koalici podaří rozjet nový systém s holdingem, za který osobně velmi bojuju, a dojde tak k odpolitizování představenstev v městských společnostech, své dočasné funkce okamžitě opustím. Bohužel jsme nabrali zpoždění a to i kvůli špatné práci radního Kratochvíla, kterého jsme museli i z tohoto důvodu z hnutí vyloučit.

Kvůli vstupu do politiky jsem se vzdal svého podnikání.  Teď se na sto procent  věnuji práci pro hnutí ANO a brněnské občany, a jsem přesvědčen, že se nám to velmi daří. Ani drobné interní spory a články založené na smyšlených informacích na tom, jak věřím, nic nezmění.

Marek Janíček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…