KDU-ČSL: Do horké části kampaně zodpovědně pro společný domov

05.09.2017 16:49

Horkou část volební kampaně zahájila KDU-ČSL v parku na Karlově náměstí. Kromě vedení strany se zúčastnili krajští lídři a další kandidáti.

KDU-ČSL: Do horké části kampaně zodpovědně pro společný domov
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Chceme lidem nabídnout tři důvody, proč si vybrat právě lidovce. První důvod je programový; my totiž své sliby skutečně plníme, víme, jak je plnit, máme propracované a v této vládě jsme splnili přes 80 % všech volebních slibů. Druhým důvodem je síla. KDU-ČSL představuje stabilitu, bráníme extrémům zleva i zpráva, máme široký koaliční potenciál. Třetím důvodem jsou osobnosti. Naši lidé nemají ve skříni žádné kostlivce,“ řekl Pavel Bělobrádek, předseda strany.

KDU-ČSL chce nadále zodpovědně pracovat pro společný domov, pro Českou republiku. Mezi hlavní priority patří: větší respekt k rodinám, prosperita díky vědě a inovacím, dobré školy s dobrými učiteli, pomoc těm, kteří si pomoci nemohou, spravedlivé penze rodinám s dětmi, kvalita života a zdravé potraviny, dostupná zdravotní péče pro všechny a zodpovědná politika v EU i ve světě.

Zahájení kampaně v parku na pražském Karlově náměstí mělo podobu pikniku. Letní počastí nabídlo příležitost posnídat kvalitní české potraviny.

„Nevyužíváme potenciál, který tady je. Dovážíme zboží, které si umíme sami vyrobit, a netýká se jen potravin,“ řekl Marian Jurečka, první místopředseda strany a ministr zemědělství.

Zároveň upřesnil, že KDU-ČSL jde o zdravou zemi, která dobře hospodaří s přírodním bohatstvím a je si vědoma toho, že zdravé klima a jeho udržení je třeba brát vážně.

„Tak, aby současná generace byla schopna svým dětem a vnukům předat zemi, která má dostatek vody, dobře hospodaří s přírodními zdroji a dobře se stará o životní prostředí,“ řekl Marian Jurečka.

„Nabízíme zodpovědné řešení pro Českou republiku postavené na našem dlouhodobém programu, na zodpovědné solidaritě,“ dodal Pavel Bělobrádek.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…