Kavij (KSČM): Alexandr Vondra, další adept na vyznamenání?

26.05.2023 4:31 | Komentář

S vyznamenáními a řády, kterých se dostává členům politické reprezentace, loutkám v soukolí (nejen) pětidemoličních stran, od politických kamarádů ze „spřátelených“ zemí se roztrhl pytel.

Kavij (KSČM): Alexandr Vondra, další adept na vyznamenání?
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Na letošní březnové nejvyšší vyznamenání Tchaj-wanu pro Markétu Pekarovou – Adamovou a dubnové předání státního vyznamenání Ukrajiny Řádu knížete Jaroslava Moudrého II. třídy Miloši Vystrčilovi a Markétě Pekarové – Adamové naváže koncem května sociální demokrat Libor Rouček. Na sudetoněmeckém sjezdu, konajícím se ve dnech 26. – 28. 5., obdrží nejvyšší vyznamenání tohoto spolku, cenu Karla IV. Naváže na disidenta Petra Uhla, lidovce Daniela Hermana a další šťastné vlastníky tohoto metálu, připomínající Čechům protektorátní orlici, nejvyšší vyznamenání pro tehdejší protektorátní kolaboranty.

Dalším bezpochyby nejvážnějším adeptem na obdržení státního vyznamenání, tentokrát od americké strany, je europoslanec a vlivná tvář ODS Alexandr Vondra. Nejen za jeho vytrvalé 30leté úsilí při obnovení a rozkvětu vztahů mezi dnes již jen ČR a USA, vedoucí až k současnému podpisu vazalské smlouvy mezi oběma státy, ale především za jeho „blitky“ při obhajobě této smlouvy v televizi a dalších mediích, aniž by znal podrobněji její skutečný obsah. Další vzorný žák ministra propagandy P. J. Goebbelse. Tomu se říká víc, než jen poslušný lokaj!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.