Kavij (KSČM): Kvikot, zděšení, kanonáda, vyhrůžky…

23.02.2022 4:33

Putin svým včerejším projevem a následně podpisem dekretů uznávající nezávislost Doněcké a Luhanské lidové republiky udělal další významný krok na geopolitické šachovnici.

Kavij (KSČM): Kvikot, zděšení, kanonáda, vyhrůžky…
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Samozřejmě také probudil k dalšímu  štěkotu a kvičení  nejen presstituty na veřejnoprávní ČT 24, ale naši vrcholnou politickou garnituru.Každý občan nechť si  tento zásadní krok prezidenta  Putina  vyhodnotí po svém.  Dovolím si pouze uvést  několik nosných myšlenek  z  téměř hodinového projevu prezidenta Putina. 

Anketa

Vyeskaluje nová situace kolem Donbasu do konfliktu evropského formátu?

6%
91%
hlasovalo: 8717 lidí

Ukrajina je kolonií Západu s loutkami v čele.  Chudoba, beznaděj, ztráta průmyslového potenciálu – je to právě prozápadní civilizační volba? Činnost ukrajinských ozbrojených sil a speciálních služeb řídí zahraniční poradci, to víme velmi dobře.  Znovu a znovu se nás snaží přesvědčit, že NATO je čistě obranná aliance, znovu nám nabízejí, abychom jim věřili na slovo, ale my si dobře uvědomujeme skutečnou cenu takových slov. Ta slova jsou bezcenná!

Hodnocení  vládce Kremlu  na adresu současné Ukrajiny je v mnohém, minimálně podobné s politicko – ekonomickou situací  v České republice. Není snad ČR novodobou kolonií Evropské unie ?  Kolik stovek miliard Kč ročně mizí  na dividendách z ČR v nadnárodních společnostech ?  Je snad zahraniční politika našeho státu vytvářena v domácím politickém prostředí, nebo se v centrále CIA střídá naše „politická elita“ jako apoštolové na pražském orloji ?  

Slova přestavitelů NATO a jejich satelitních  papoušků o mírovém poslání aliance jsou skutečně bezcenná! NATO má totiž ve své více než 70. –leté válečné agresivní politice, čítající na svých bedrech nespočet milionů  mrtvých a zraněných obyvatel  jednotlivých napadených států  smutné prvenství.

Zahanbit se, pokud jde  o rychlost  a razantnost prohlášení, nenechali ani jednotliví  ministři  české vlády . Premiér Fiala svým komentářem ujistil  voliče, že  podporuje  jednotnou reakci EU a partnerů. Řečeno mezi řádky, na řadu přijdou mimo jiné ekonomické sankce vůči RF. Nezbývá než premiérovi poděkovat! Vláda svými patolízalskými  kroky bude i nadále připívat ke zhoršování ekonomické situace našich občanů, k dalšímu pokračování  neřízené  inflace, k znehodnocování finančních úspor občanů.  Šéf české diplomacie Jan Lipavský  blekotá mimo jiné o  porušení Minských dohod. Jako by nechtěl vědět, že ukrajinská strana je neplnila celé roky!

Přisadit si na Twitteru nezapomněla ani  ministryně  obrany Černochová, podle které  „na   Putinově  šachovnici není pouze Ukrajina, jsme tam i my.“  Hlavně paní Černochová, aby  se nezvýšila „spotřeba rakví“ v případě zatáhnutí ČR do válečného konfliktu ! Zbývá jen Alexandr Vondra, aby opětovně oživil  svůj  věčný  sen ohledně  zřízení    vojenské základny NATO na našem území !

Eskalace válečného napětí se zásluhou NATO a jejich přisluhovačů neustále zvyšuje.  Zatímco společnost si záludnost vyostřování mezinárodního napětí vlivem USA uvědomuje, neděje se tak  v případě pravicové vlády premiéra Fialy. Ta si  možnost  narůstajících protivládních nálad ve společnosti, k jejichž eskalaci dochází  v sousedním Slovensku,  nepřipouští.  Zatímco u nás si ministr Rakušan láme hlavu, co udělat s nenávistnými projevy, zatím jedinců, v případě vyskytujících se  „šibenic“, v sousedním Slovensku  občané mají možnost,  nejen na billboardech lemující zdejší silnice, seznámit se s jmény  poslanců, kteří zaprodali svoji vlast válečným zájmům a choutkám NATO v čele s USA.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.