Kavij (KSČM): Zdá se, že samolibý premiér Fiala zcela zdráv ještě není

24.11.2023 4:31 | Komentář

Fialova vláda již bezmála dva roky provokuje občany a dále štěpí společnost.

Kavij (KSČM): Zdá se, že samolibý premiér Fiala zcela zdráv ještě není
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Události posledních dní nasvědčují, že ve vládním asociálním kurzu se nic měnit nebude. Fialovy zdravotní potíže, započaté po jeho skončeném předrahém africkém turné za peníze daňových poplatníků, zřejmě budou déletrvajícího charakteru. Nasvědčuje tomu další z jeho nepovedených výroků, kdy na tiskovce vlády k chystané stávce 27. 11. 2023 prohlásil: "Tuto konfrontační politiku odbory mají prakticky od nástupu naší vlády."

Anketa

Podporujete stávku ČMKOS?

hlasovalo: 21866 lidí

Pokud by byl premiér Fiala zcela zdráv, pak by již dávno předal bossovi odborů, „aspeňákovi“ Středulovi, bramborovou medaili (z úsporných důvodů) za jeho dosavadní vládní podporu při devastaci našeho státu. V realizaci vládní politiky, spočívající ve vyhladovění veřejné služby a znehodnocování financí občanů na úkor všestranné pomoci Ukrajině včetně vyhazování desítek miliard korun ročně pro naši armádu v podobě nákupu amerických zbraní v době, kdy náš největší „spojenec“ USA s financováním konfliktu začíná mít problémy.

Současný stav společnosti za dva roky vládnutí současné, prozápadně směřované vlády samolibého premiéra „Nutely“ zapříčinil, že poddaní přestávají býti oddaní, začínají zlobit, stále více občanů naráží na pomyslné dno.

Nedávno nám premiér vyslal jeden ze svých mnoha svých signálů, a sice něco o „Restartu ČR“. Pokud to bude v duchu předvolebních slibů typu „Změna, které můžete věřit“, pak bude jen otázkou času, kdy občané pošlou tuto vládu předčasně na smetiště dějin.

Podobou skutečného restartu by se mohl Fiala inspirovat od slovenského premiéra R. Fica, s kterým absolvuje v pátek 24. 11. 2023 společnou návštěvu v Praze. Říká se, že každá rada je drahá. A tak místo restartu našeho státu je pravděpodobnější následný profesůrkův rekondiční lázeňský pobyt v sponzorované Barmě.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…