Klíma (TOP 09): Nevyhráli jsme, ale jedeme dál

29.01.2018 20:45

Podporoval jsem Jiřího Drahoše od samého počátku. Nakonec to nedopadlo. Přestože ale Miloš Zeman vyhrál, Jiří Drahoš určitě neprohrál. Byli jsme blízko. Poměr 51:49 je více než důstojný.

Klíma (TOP 09): Nevyhráli jsme, ale jedeme dál
Foto: archiv Pavla Klímy
Popisek: Pavel Klíma (TOP 09)

Sdílím proto optimismus Jiřího Drahoše, který svým voličům a podporovatelům vzkázal: „Jedeme dál!“ Ta energie vynaložená na zvolení Jiřího zůstane v českém národě a nesmí se ztratit. Vždyť velké bitvy o další směřování naší země teprve nadejdou, vždyť současný prezident podporuje vypsání referenda o vystoupení z EU a dost možná se bude otřásat i náš základní bezpečnostní pilíř, naše členství v NATO.

Děkuji Jiřímu Drahošovi, že jsme mohli doufat ve slušného prezidenta. Že jsme se zase semkli. Že jsme národem demokratů.

PAVEL KLÍMA
ČLEN PŘEDSEDNICTVA TOP 09
KRAJSKÝ ZASTUPITEL V JIHOČESKÉM KRAJI

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.