Koblížek (STAN): Když jedna ruka neví, co dělá druhá

18.03.2016 13:33

Reakce na článek "TOP 09 jde do voleb bez Starostů, Právo, 15. 3. 2016". Jednání o spolupráci Starostů a nezávislých a TOP 09 v Pardubickém kraji probíhá poněkud jinak, než tvrdí lídr TOP 09 Jiří Skalický.

Koblížek (STAN): Když jedna ruka neví, co dělá druhá
Foto: STAN
Popisek: Oldřich Koblížek

Ve skutečnosti jsme pardubickou organizaci TOP 09 ze všech potenciálních partnerů oslovili dokonce jako první už v minulém roce, ale její předseda Miroslav Nádvorník na naši nabídku nereagoval. Až když jsme deklarovali jiný směr vyjednávání, TOP 09 připustila, že spolupráce mezi námi by mohla být výhodná.

Naposledy jsem jednal s panem Nádvorníkem asi před 14 dny, a ze schůzky vyplynula nepřímá nabídka od krajského předsedy TOP 09 ke společné spolupráci. Ze schůzky jsme proto odcházeli s tím, že nabídku prodiskutujeme s našimi členy a ozveme se zpět.

Pokud tedy pan Skalický tvrdí, že STAN se s TOP 09 nechce bavit, měl by si nejdříve ověřit informace u svého krajského předsedy. Jak je známo, když jedna ruka neví, co dělá druhá, nikdy to nedopadne dobře.

Politik je předseda STAN v Pardubickém kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.