Kobza (Úsvit): Šaríju v České republice nechci

22.02.2015 14:02

Masmedia mne od začátku ledna vláčela žumpou mediální špíny za článek o možnostech občanské obrany proti islamizaci naši země,když ti, které jsme si zvolili, aby nás chránili, to nedělají a naopak islamistům pokorně ustupují.

Kobza (Úsvit): Šaríju v České republice nechci
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Absolvoval jsem spoustu rozhovorů s novináři a pokud mám shrnout výsledek, tak žádný z oněch novinářů, tak sveřepě bojujících za islám a muslimy v ČR, neměl ani základní povědomí o tom, co to vlastně znamená. Nečetli Korán, nečetli Towhíd, něčetli šaríju. Z celého poměrně obsáhlého článku si vybrali pouhopouhé dvě věci (zřejmě jediné, které pochopili) a to čuníky a kebab, na kterých se mne snažili grilovat. Bohužel ani u těchto dvou prostinkých tématech neudělali domácí úkol a nezjistili si, že se nejedná o úchylné nápady zakomplexovaného extremisty, ale o skutečný precedens ze zahraničí. Zakopané prasečí hlavy odvrátily stavbu mešity ve Španělsku a to,že všechny muslimské firmy a živnostníci odvádí povinně místní mešitě určitou část ze zisku, ze které je financována stavba, provoz mešity a madras, je známá věc. Přitom zde vyšla útlá knížečka Šaríja pro nemuslimy od amerického autora Billa Warnera, kterou v českém překladu vydalo brněnské Centrum pro studium politického islámu.Takže to chtělo opravdu minimální námahu a snahu. Jenže ani pak by asi výsledek neodpovídal politickému zadání reportáže a premii za dehonestaci Hnutí.

Jenže ono nejde jenom o to, že se k nám kdosi snaží vnutit krutý a nelidský zákoník z období raného středověku, totálně odporující nejenom našim zákonům ale i Listině práv a svobod. Je zde (jak ukazují zkušenosti z Německa) reálné nebezpečí, že imigranti z muslimských skupin sebou přivezou nejenom neustále sílící pokřik o tom, co (a kdo) všechno u nás uráží islám, proroka, korán atd. a neustále rostoucí požadavky na přizpůsobení se domácích občanů šaríji, ale i svoje kmenové a sektářské války (stačí se podívat, jak se mezi sebou u nich doma vraždí po tisících) a vraždy z tzv. cti.

Domácí konvertité a jejich apologeti se (alespoň ti, se kterými jsem mluvil) vyznačují překvapivou neznalostí šaríji stejně jako jejího uplatnění v běžném životě. Souhlasím v tomto bodě s doc.Konvičkou, že kdyby znali šaríju, nikdy by nejspíš nekonvertovali, jenže pokud dotáhneme šaríju k úplnému uplatnění, pak už není cesty ven, protože hereze je podle ní hrdelní zločin. Nicméně nevzdávejme to. Vzdělávejme se sami v šaríji, towhidu i v Koránu, ať máme dost argumentů na diskuze s nimi.Třeba ještě některé zachráníme, než tomu bludu propadnou natrvalo.

Můj (muslimský) dobrý přítel mi vyprávěl historku o rozhovoru mulláha s (podle muláha) hřešícim mládencem, kdy onen mládenec se odmítnul polepšit a tedy odmítnul ráj, kam právě přijdou mulláhové a jejich přisluhovači a raději volil peklo, kde podle onoho mulláha jistě budou jeho kamarádi. Jiný přítel zde v ČR mi vyprávěl o rozhovoru s českým muslimem, který jej ubezpečoval, že jakmile ovládnou naši zem a všichni obyvatelé se stanou muslimy, tak jistě přijdeme všichni do ráje, ať se nebojíme, že nás nenchají propadnout peklu. Hm, lidumilné, že?

Navzdory všem velkohubým prohlášením o mírnosti, vstřícnosti, ukřivděnosti a ubližování místním muslimům ze strany radikálů, extremistů atd. a jejich nezištné starosti o naše spasení, bych rád položil jednu otázku: co udělali naši muslimové pro osvobození našich dvou krajanek, unesených v Balučistánu? Odpověď je zřejmá. NIC!, Protože jsou to všechno jenom pokrytecké lži. Oni totiž ani nikdy neprojevili zájem pomoct.

Když jsem před pár lety pracoval pro humanitární organizaci na africkém venkově, místní králové, kterým nevadily křesťanské kostely,  velice razantně odmítali veškeré snahy o stavby mešit, i když muslimové, kteří tam žijí patří k vlivným obchodníkům a jezdí v autech označených nápisy Taliban power. Pokud i tito venkovští černoši vědí, o co jde v případě islamizace, jak je možné, že to těm, co ovládají naše media, stále nedochází, kam nás cpou? Nebo možná ještě hůř, oni to možná vědí, ale za pár špinavých dolarů, jim to nevadí a ochotně poslouží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …