Kováčik (KSČM): Dnes nařídím a zítra zruším

17.09.2020 18:09

Komentář Pavla Kováčika, předsedy Poslaneckého klubu KSČM a kandidáta do Senátu Parlamentu ČR pro volební obvod č. 54 – Znojmo k rozhodnutím ministra zdravotnictví

Kováčik (KSČM): Dnes nařídím a zítra zruším
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kováčik

Každý chce sdělovat dobré zprávy. Pokud jsou pravdivé, nic proti. Jde-li o zvěsti šmrncnuté zásahem PR týmu, je to velmi nebezpečné. Sociální sítě rychlostí blesku šíří svá sdělení, pokud jejich autor podlehne tlaku a přání okolí nebo nadřízených, je vytvořena bublina, která musí zákonitě prasknout a na povrch vypluje holá pravda. Zářným příkladem je ministr zdravotnictví. Dnes nařídím a zítra zruším. Výsledkem je nejen odchod odborníků, ale především šíření Covidu-19 v naší republice. K čemu je ministr s takřka nulovou autoritou? Svou ministerskou židli si patrně nosí domů, aby o ni náhodou nepřišel. Nebylo rozumnější tolik nerozvolňovat ochranná opatření? Pravděpodobně ano. Dnes se opět zavírají třídy škol, oddělení úřadů i domovy seniorů a ústavy sociální péče. Rodiny už opět neví, jak zvládnout péči o děti a práci, matky samoživitelky počítají každou korunu a odpovědný ministr mlčí. Velmi by mě zajímalo, jaká jsou další, jím připravovaná, řešení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.