Kováčik (KSČM): Začíná rojení

14.08.2020 4:31

Někde se rojí komáři, jinde se rojí volební nápady. Někdo holt pojal přesvědčení, že lidé svou důvěru prodají za návštěvu letního kina nebo paličku česneku.

Kováčik (KSČM): Začíná rojení
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Pavel Kováčik

Možná by právě straně STAN slušelo, aby se více zajímala o zemědělce, chovatele i pěstitele zmíněného česneku, který v podzimních volbách chtějí rozdávat. Problém je v tom, že starostlivost o problémy lidí by měla být soustavná. Člověk si velmi dobře uvědomuje, jak složité je dosáhnout pozitivních změn. Doufám, že česnek Starostů a nezávislých bude z naší domácí úrody, alespoň tak pěstitelům pomohou k větším tržbám.

Práce pro občany je pro mě dlouhodobou záležitostí. Věci, které dnes začínají být naplňovány, patří k mým cílům. Zlepšení podmínek pro chovatele, pěstitele i zemědělce jsou základní kroky pro navýšení potravinové soběstačnosti. Pomoc v těchto oblastech je možností, jak dosáhnout větší nabídky domácí produkce, a tím snížení cenové nabídky pro spotřebitele.

Jižní Morava si tuto zvýšenou pozornost i ze strany státu zaslouží. Návrat ke zkušenostem předků je dnes velmi smysluplný, obnova zavlažovacích systémů a další osvědčené metody mohou být s pomocí příslušných resortů ministerstev realizovány co nejdříve. 

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Ing. Pavel Kováčik

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…