Krainer (STAN): Gratulujeme Sarah Hladíkové

22.07.2019 13:49

Od Starostů až na univerzitu v Bostonu

Krainer (STAN): Gratulujeme Sarah Hladíkové
Foto: STAN
Popisek: STAN

Sarah Hladíková bude od září pokračovat ve své akademické kariéře na bostonské Tufts Univerzity. Talentovaná slečna je spojená se STAN JMK. Aktivně se zapojila již do sněmovní kampaně 2017, v roce 2018 už uspěla jako koordinátorka komunálních voleb na jižní Moravě.

V Bostonu bude Sarah studovat Interdisciplinary PhD program se zaměřením na International Relations, Computer Science a Political Science na Tufts University.

"Budu dál pracovat na tom, co jsem rozjela už v rámci diplomky, a čemu jsem se taky věnovala v Bruselu na stáži u našeho europoslance Stanislava Polčkáka - Governance of Artificial Intelligence," říká Hladíková, která se v roce 2017 ozvala na nabídku stáže v kampani STAN do sněmovny 2017.

"Patřila ve skupině deseti stážistů k nejpracovitějším. Naskočila do kampaně rovnýma nohama a úkoly plnila naprosto svědomitě. Když jsme v dalším roce hledali na placenou pozici koordinátora komunálních voleb na jižní Moravě, byla už dobře zapsaná a v konkurzu uspěla. Jednu kampaň odpracovala dobrovolnicky, v další už šéfovala novým stážistům," vysvětluje krajský tajemník STAN Jakub Krainer.

Právě úspěch v komunálních volbách - kandidátky ve 165 obcích a 600 komunálních zastupitelů na jižní Moravě - jí také vynesli doporučení na stáž k europoslanci Stanislavu Polčákovi (STAN) do Evropského parlamentu.

"Byli tehdy úplně skvělí, poušteli mě na jednání ITRE committee, zajistili přístup na innovations summit. Byla jsem tam v nerd ráji," vzpomíná na bruselskou stáž s úsměvem Hladíková.

"Děkujeme Sarah za plodnou spolupráci a přejeme jí hodně štěstí na doktorátu za velkou louží," přeje na cestu úspěšné koordinátorce předseda STAN JMK Radomír Pavlíček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.