Krumer (SPD): Ministr Jurečka lže a vysmívá se důchodcům. Přitom vláda utrácí

07.07.2023 7:17 | Komentář

Ministr Jurečka zase lže a vysmívá se důchodcům. To, že spolu s vládou, prezidentem, senátem, sněmovnou si svoje platy zvýšili podle valorizačního zákona měsíčně o desetitisíce, neuvádí. Taky to, že za vojenskou techniku zbytečně platí stamiliardy.

Krumer (SPD): Ministr Jurečka lže a vysmívá se důchodcům. Přitom vláda utrácí
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Nerespektovali pro důchodce valorizační zákon, a to v době s největší inflací ze států EU, zaviněné pětikoaliční vládou, její domácí i zahraniční politikou, převážně složenou z nekompetentních ministrů, a jejich politických náměstků bez limitu. Tak to dělají i s dalšími zákony, které ignorují nebo mění, pokud jde o jejich prospěch nebo ve prospěch svých zájmů, ale na občany, kteří je platí, kašlou. Přitom stačilo neplýtvat papírem, jenom se přiznat a napsat jednu větu: „Důchodci, vás jsme okradli, ale my jsme si přidali desetitisíce měsíčně.“

Anketa

Vadí vám, že ČT vysílá „komunistické“ seriály jako Chalupáři nebo Nemocnice na kraji města?

6%
90%
hlasovalo: 25766 lidí

Prioritou pro ně je Ukrajina a Ukrajinci, bezbřehé přijímání i ekonomických migrantů, kterých už je u nás v současnosti v přepočtu na obyvatele nejvíce ze zemí EU, a ještě podepsali dohodu o jejich dalším přerozdělování z Německa a dalších států k nám. Když pomáhat, tak těm z válečných zón, kteří jsou opravdu ohroženi, a to především ženám s dětmi.

Zatahují nás do války, a z rozpočtu na to vynakládají stamiliardy. Nejde však o obranu našeho státu, ale o zahraniční mise především pro strategické zájmy USA. Nakupují pro armádu techniku a zbraně od firem z USA a Švédska za stamiliardy, ještě k tomu všechno bez výběrových řízení a utajeně, kde je předpoklad korupce. Podepsali pro nás nevýhodnou „dohodu“ o pobytu armády USA na našem území včetně možnosti vybudovat si u nás podle jejich rozhodnutí vojenské základny a jakékoliv stavby.

Ničí náš průmysl a zemědělství nevybíravými a aktivistickými útoky na Rusko a Čínu, kde je největší bohatství nerostů, plynu a nafty a vyrábějí se tam komponenty a dodává nafta, plyn a kvalitní palivové tyče do našich jaderných elektráre an pro náš průmysl nezbytně potřebné bez toho, aby byla zajištěna jejich náhrada. Ve světě nám dělají ostudu a ty jejich aktivistické výkřiky kritizují i velké státy EU. Ohrožují tak i životy, zdraví a běžný život našich občanů.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Fialova pětikoaliční odporná zlovláda, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseCifernikus , 07.07.2023 9:30:23
podporovaná řadou zlomédií...

|  5 |  0

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…