Krumer (SPD): Připravují se změny v občanských průkazech

26.05.2021 7:33 | Komentář

Připravují se změny v občanských průkazech. Na OP se nově umístí modrý znak EU, ale ne naše vlajka, vypadnout má údaj o pohlaví, titulech, ale přibydou čipy, čitelné pouze pro policii. Jsme však občané České republiky, máme svoji, kulturu, tradice. Z občanských průkazů vypadne údaj o vysokoškolském titulu. Důvodů prý je hned několik.

Krumer (SPD): Připravují se změny v občanských průkazech
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Řítí se na nás další paskvil. To, že se nebudou v připravovaných nových občanských průkazech uvádět tituly, nevadí. Ale některá další opatření, jako jsou navrhované šmírovací čipy pro policii a další úřady, vynechání údaje zda je držitel průkazu muž nebo žena, přidání znaku EU na OP, jsou proti zdravému rozumu a v rozporu s ústavou. Pokud se uměle určuje teď už na čtyřicet nebo padesát pohlaví, tak to bude rovněž ve veřejných záchodcích stejně tolik oddělených WC, aby ti držitelé jednotlivých pohlaví nebyli diskriminováni a pohoršováni, anebo aby se muž a žena, anebo opačně, nemuseli pohoršovat a stydět, že jsou s nimi na WC i jiná pohlaví? Nebo bude jedno WC pro všechna tato pohlaví společné?

To se také bude předělávat český pravopis, jestli je někdo rodu mužského, ženského, středního anebo jinak pohlavního, když rod mužský má přednost při psaní i, y,? Proč nebude namísto navrhovaného znaku EU na OP naše vlajka? Pokud se EU rozpadne, nebo z toho spolku vystoupíme, tak se občanské průkazy budou měnit, anebo to znamená že jsme už vazaly a kolonie v rámci toho spolku západních zemí pod ideovým vedením Německa a Francie natrvalo?

Už teď je EU úplně jiná, než když jsme do ní vstupovali, poroučí nám nesmyslnými příkazy a zákazy, vyhrožuje, když je nebudeme plnit, a škodí nám. Pokud se jedná o pohlaví, tak jestli je někdo rodu mužského, anebo ženského, by mělo být už i v rodném listě. Jestli nejsou účastníci porodu a úředníci, kteří to mají v kompetenci, slepí, tak gynekolog to pohlaví dítěte vidí už při sonografii v pozdějších měsících těhotenství, a také po narození.

Nesouhlasit s tou další likvidací našeho národního státu a normálního slušného života i touto salámovou metodou. Ty strany, které proti tomu razantně nevystoupí, budou s těmito nesmysly a s dalším ukrajováním naší svobody souhlasit, a rovněž si jejich odmítnutí nepřidají do svých volebních programů, jsou nevolitelné. A pokud se to snad přijme, tak odmítnou tyto nové průkazy, které nejsou naše, občanské. Jsme občané České republiky, máme svoji kulturu, tradice a hrdost, a nejsme masa evropského lidu bez národních hranic.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.