Krutáková (STAN): Proč volit Starosty a nezávislé?

15.10.2017 8:36

Starostové jsou ti, kteří se denně setkávají s problémy svých spoluobčanů. Hledají řešení a způsob, jak věci řešit a vyřešit. Starostové nepřemýšlejí od voleb k volbám. Ve své obci chtějí dál žít, chtějí ji předat v lepším stavu, než ji přijali.

Krutáková (STAN): Proč volit Starosty a nezávislé?
Foto: STAN
Popisek: STAN

A přesně tenhle přístup státu teď chybí nejvíc. Stabilita zákonů, předvídatelnost rozhodnutí úřadů a soudů. Ne neustálá novelizace a přijímání nových a nových norem, pravidel daní, dotačních podmínek.

A co bychom chtěli přinést našemu kraji, kterého trápí zejména doprava a nedostatek vody?

Jsou to velké a dlouhodobé problémy, na jejichž řešení jsou čtyři roky málo. Chceme tedy tyto problémy začít skutečně řešit, nejen o nich hovořit u stolu s tužkou v ruce. Je třeba řešit nejen silniční napojení na Vídeň, ale také tolik diskutovanou silnici Brno – Svitavy, Břeclav – Uherské Hradiště, železniční dopravu, opravy silnic nižších tříd. Náš kraj se nám vlivem klimatických podmínek mění skutečně před očima. Nedostatek vody je ovlivněn nejen změnou klimatu, ale ve velké míře i chováním nás všech, kteří zde žijeme. Chtěli bychom podpořit zejména krajinotvorná a protierozní opatření a opatření upravující vodní režim v krajině.

Nejsou nám lhostejné ale ani další problémy, které zasahují do života občanů – složitá pravidla daňového systému, systém sociálních dávek, výše důchodů.

Starostové jsou jistota, že budou ve Sněmovně dělat to, co slibují! VOLTE č. 7!

Jana Krutáková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce