Kupka (ODS): Když už premiér musí kopírovat naše návrhy, měl by to dělat rychleji

04.05.2020 18:32

Místopředseda ODS Martin Kupka kritizuje premiéra Babiše za to, že není schopen přijít s vlastním řešením dopadů koronavirové krize a návrhy ODS přebírá se zpožděním.

Kupka (ODS): Když už premiér musí kopírovat naše návrhy, měl by to dělat rychleji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Místopředseda ODS Martin Kupka

„S návrhem na přesun služeb do nižší, 10% sazby DPH jsme přišli před čtrnácti dny. Premiér chvíli počkal, náš návrh opsal a představil ho jako svůj vlastní. A kdyby jen tentokrát! Obdobně postupoval u vyššího ošetřovného, příspěvku státu na nájemné, podpory OSVČ nebo zrušení daně z nabytí nemovitosti,“ říká místopředseda ODS Martin Kupka a dodává: „Když už pan premiér není schopen podpořit návrhy ODS, doporučil bych mu na nic nečekat, a hned je vzít za své. Aspoň by se podpora k lidem dostala rychleji. Takhle má pan premiér v opisování 10 dní skluz.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu