Kupka (ODS): Lysá nad Labem se vydává do slepé uličky

17.06.2016 22:50

Odvolání dosavadního kvalitního starosty v Lysé nad Labem a zvolení nového ve mně vzbuzuje vážné obavy o další rozvoj významného středočeského města.

Kupka (ODS): Lysá nad Labem se vydává do slepé uličky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Kupka

Celé to vypadá jako podivná partajní hra současného hejtmana Petery, který chce touto cestou ovládnout Lysou nad Labem. Pokud někdo dvakrát neprojde z pozice lídra komunální kandidátky do zastupitelstva, je to jasný signál, že si ho veřejnost ve vedení města nepřeje a nedůvěřuje mu. Nedovedu si představit, jaké vysvětlení nabídne veřejnosti nově zvolený starosta pro svůj krkolomný nástup do funkce. Fakta jsou ale jasná: do zastupitelstva se po volbách v roce 2014 Ing. Karel Otava nedostal, byť kandidátku ČSSD vedl, aby vůbec mohl být do funkce zvolen, musela nejdříve ze zastupitelstva odejít řádně zvolená zastupitelka Marcela Chloupková a svůj mandát mu přenechat. Takto si odpovědnou politiku a slušnou správu města jistě nikdo nepředstavuje.

Vyjadřuji zároveň uznání a poděkování dosavadnímu starostovi Mgr. Jiřímu Havelkovi, který Lysou nad Labem vedl dobře a zásadním způsobem přispěl k rozvoji města.

Martin Kupka
místopředseda ODS
kandidát na hejtmana Středočeského kraje za ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.