Langšádlová (TOP 09): Čtvrtý sněm vnesl do vedení i nové tváře

21.09.2015 4:37

Necelá stovka delegátů středočeské TOP 09 se tentokrát rozjela na krajský sněm do Benešova.

Langšádlová (TOP 09):  Čtvrtý sněm vnesl do vedení i nové tváře
Foto: red
Popisek: Helena Langšádlová, poslankyně TOP 09

Zástupci dvanácti regionálních organizací potvrdili na pozici předsedkyně Helenu Langšádlovou. Také dosavadní místopředsedkyně Nina Nováková obhájila svůj post. Místopředsednickými nováčky se stali Marian Klásek, zastupitel v Pyšelích, a Daniel Marek, náměstek primátora Mladé Boleslavi. Oba se dlouhodobě věnují politické práci na komunální i krajské úrovni.

Přítomní členové přijali usnesení, kterým vyzvali své krajské zastupitele k prověření nestandardního postupu Středočeského kraje ve věci bezdůvodného vypovězení smlouvy městu Bystřice, které provozuje letiště Benešov. Záměrem Středočeského kraje je pronajmout letiště čínským investorům.

„Je skvělé cítit odhodlání tolika lidí bojovat za dobrý výsledek v nadcházejících krajských a senátních volbách a prosazovat hodnoty, na kterých naše strana stojí. V současné době, kdy se radikálně změnila situace ve vnitrostátní politice a i Evropa čelí několika hrozbám, je to důležitější než kdykoliv předtím,“ shrnuje znovuzvolená předsedkyně Helena Langšádlová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…