Laudát (KAN): Kam se hrabe pohádka

24.08.2021 10:07 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k údajným odposlechům prezidenta Zemana

Laudát (KAN): Kam se hrabe pohádka
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Nakonec si dokážu představit, že Zemanovo okolí odposlouchávali. Když se z kamenolomu v Lánské oboře ozývaly výbuchy z odstřelů skal, tak se není čemu divit. No a potom jim možná šlo i o Zemanovu bezpečnost, když se tam do toho rybníka sesouval svah, na jehož sanaci Sněmovna schválila 300 miliónů korun. Kdo v tom chaosu pozná, jestli tam šustělo uvolněné kamení na svahu, nebo peníze v kapsách uplácených? Co kdyby nám to drahého prezidenta zavalilo. Sice mnozí namítnou, že jim může být ukradenej, ale to štěstí nás asi nepotká.

Tak jsem si vzpomněl na senátora Hrabu za STAN, který nedávno prohlásil, že necítí důvody pro podání návrhu na zbavení Zemana funkce prezidenta pro neschopnost ji vykonávat. No, budiž, ale přece jen by se lékařské koncilium mělo prezidenta optat, jestli umí vypočítat obvod zeměkoule, zodpovědět otázku, kolik je 12 897 x 13 863 a případně požádat, aby něco zazpíval.

Kam se hrabe pohádka, v níž byl uložen úkol dojít a současně dojet na hrad nahá a současně oblečená. Po víkendu je skoro až pohádkový rébus, jak je možné odposlouchávat Zemana, když nemá mobil? A současně uložit podřízeným v BIS, aby Zemana odposlouchávali a současně neodposlouchávali.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…