Laudát (KAN): Někteří makají, ale maximálně do vlastní kapsy

19.09.2020 10:29

Komentář na facebookovém profilu k chaotickému vyhlašování a rušení opatření premiérem a ministrem zdravotnictví

Laudát (KAN): Někteří makají, ale maximálně do vlastní kapsy
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Nemáme analytické týmy a tisíce poskoků, ale: malá připomínka části usnesení KANu ze dne 27. 8. 2020: KAN vyzývá ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha k rezignaci, protože nezvládá koordinaci opatření proti šíření nákazy čínského koronaviru.

KAN se domnívá, že premiér a ministr zdravotnictví svým chaotickým a nepředvídatelným vyhlašováním a následným rušením opatření vnášejí do života lidí a fungování firem nejistotu, která prohlubuje už tak vysoký propad ekonomiky.

Máte pocit, že jsme se mýlili? A bude hůř. Když to takhle půjde dál, tak příští týden už budeme na 4 tisících nakažených denně a možná i více. Letní flákání neschopné vlády, pohodička, opakovaně špatné odhady. Pamatujete na bilbordy z roku 2013, na kterých se prsil Babiš s pisálkem Komárkem, a to rámovalo heslo: "Nejsme politici, makáme"? Dneska to vyznívá jako parodie. Vlastně někteří makají, ale tak maximálně do vlastní kapsy.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.