Laudát (KAN): Ruské volby byly zorganizovaná fraška

21.03.2024 4:32 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám v Rusku.

Laudát (KAN): Ruské volby byly zorganizovaná fraška
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Kdy vypadne Marija z okna?: mnozí politici světa jsou zděšeni z výsledku ruských "voleb". Samotná čísla ukazují, jakou trapnou frašku museli regionální i další vládci sehrát. No považte. Celkový celoruský výsledek byl 87.28% pro Putina. Bližší pohled na zveřejněná čísla ukazuje, jaká fraška to byla. Za teroristou Kadyrovem ovládaného a terorizovaného Čečenska dorazil bombastický výsledek - 98.99% hlasů pro Putina. Pochybuji, že po Putinových masakrech v Grozném a dalších místech Čečny by bylo něco takového reálné.

Po Kadyrově výsledku se tužilo nad míru dalších 18 regionů Ruské federace. Kemerovská oblast 95.73%; Tuva 95.37; Kabalsko-Balkersko 94.21%;Krym 93.6%; Dagestán 92.63%; Sevastopol 92.6%, Krasnodarský kraj 92.59%. Pak následovali další, ale už jen "troškaři". Pod 80% se neodvážil ve vlastním Rusku nikdo. Kdo by také rád padal z okna, přiznejme si to na rovinu.

Jediný, kdo vyjádřil pochybnosti o výsledku voleb, byla komunistická poslankyně za Altajský kraj - Marija Prusaková. Myslím, že je jen otázkou času, než vypadne z okna.

Takže prosím žádnou skepsi. Byla to zorganizovaná fraška a pokud někdo tvrdí, že až polovina lístků pro válečného zločince mohla být zfalšovaná, tak to určitě zní věrohodněji, než "úchvatná podpora" ruského válečníka Putina.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…