Laudát (KAN): Ruské volby byly zorganizovaná fraška

21.03.2024 4:32 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k volbám v Rusku.

Laudát (KAN): Ruské volby byly zorganizovaná fraška
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Kdy vypadne Marija z okna?: mnozí politici světa jsou zděšeni z výsledku ruských "voleb". Samotná čísla ukazují, jakou trapnou frašku museli regionální i další vládci sehrát. No považte. Celkový celoruský výsledek byl 87.28% pro Putina. Bližší pohled na zveřejněná čísla ukazuje, jaká fraška to byla. Za teroristou Kadyrovem ovládaného a terorizovaného Čečenska dorazil bombastický výsledek - 98.99% hlasů pro Putina. Pochybuji, že po Putinových masakrech v Grozném a dalších místech Čečny by bylo něco takového reálné.

Po Kadyrově výsledku se tužilo nad míru dalších 18 regionů Ruské federace. Kemerovská oblast 95.73%; Tuva 95.37; Kabalsko-Balkersko 94.21%;Krym 93.6%; Dagestán 92.63%; Sevastopol 92.6%, Krasnodarský kraj 92.59%. Pak následovali další, ale už jen "troškaři". Pod 80% se neodvážil ve vlastním Rusku nikdo. Kdo by také rád padal z okna, přiznejme si to na rovinu.

Jediný, kdo vyjádřil pochybnosti o výsledku voleb, byla komunistická poslankyně za Altajský kraj - Marija Prusaková. Myslím, že je jen otázkou času, než vypadne z okna.

Takže prosím žádnou skepsi. Byla to zorganizovaná fraška a pokud někdo tvrdí, že až polovina lístků pro válečného zločince mohla být zfalšovaná, tak to určitě zní věrohodněji, než "úchvatná podpora" ruského válečníka Putina.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…