Laudát (KAN): Takže si to shrňme

24.09.2021 13:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k hospitalizaci prezidenta Zemana

Laudát (KAN): Takže si to shrňme
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Prezidenta vezli do ÚVN ve Střešovicích údajně na plánovaný rekondiční pobyt. Ovčáček nevzýval při té příležitosti všechny svaté, jak se dělává, ale obrátil se rovnou na Nejvyššího. Rekondiční pobyt se postupně přelil na dehydrataci a mírnou únavu. V pátek měl pacient šupačit domů, ale nějak se lékařům nezdál. Tak ho tam drželi do poslední chvíle, aby stihnul program odpoledních středečních jednání.

Nevím, odkdy se během hydratace dehydratované a mírně unavené hlavě státu dělá CT? Když ho ve středu vyvezli z pavilonu C5, jevil se blaženě a artikuloval draslík. Večer jsme se od changemelírky Schillerové dověděli, že hlava státu má hlavu v pořádku. Přemýšlí a komunikuje.

Ze slov české dluhové premiantky byla cítit úleva. Ale ta se zpravidla nedostavuje po zavodnění dehydratovaného. Spíš to na mě dělalo dojem, že se nám v hlavě státu něco srazilo. Ale nejsem doktor, tak už radši nebudu spekulovat.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.