Levice: Nejezděte na místo požáru

30.07.2022 19:10 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke klimatické změně

Levice: Nejezděte na místo požáru
Foto: levice.org
Popisek: Levice

Vážíme si práce hasičů a všech ostatních složek IZS, kteří nasazují své životy a boji s obrovským požárem v Národním parku České Švýcarsko.

Prvotní příčina byla pravděpodobně nedbalost, ale masivní šíření požáru je zapříčiněno hlavně velkým suchem a nebývalými horky posledních let.

Apelujeme za vládu, aby prosazovala klimatickou politiku, která dbá životní prostředí a nepodléhá tlaku velkých korporací.

Klimatická změna se týká nás všech.

Máte-li možnost pomoci, sledujte facebookovou stránku NP České Švýcarsko. Aktuálně probíhá sbírka pro hasiče, kteří potřebují pitnou bodu a energeticky vydatné potraviny. Prosíme řiďte se pokyny správy národního parku. V žádném případě nejezděte na místo požáru a nebo přímo na vyhlídky v národním parku

O možnostech finanční pomoci např. přímo Národnímu parku České Švýcarsko do sbírky na podporu ohrožených druhů nebo do sbírky na podporu turistického vybavení a péče o kulturní památky se dočtete v článku zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …