Levice má nové sídlo

11.08.2021 9:21

Celostátní výbor Levice v sobotu poprvé zasedal v novém stranickém sídle. Strana má novou kancelář od začátku srpna v Praze v ulici Petrohradská.

Levice má nové sídlo
Foto: levice.org
Popisek: Levice

“Přestěhovali jsme se, protože naše předchozí sídlo již nevyhovovalo našim potřebám. Předpokládáme, že dále porosteme, a proto chceme mít k dispozici reprezentativní prostor, ve kterém se můžeme scházet a kam můžeme zvát naše politické partnery,” říká Markéta Juřicová, spolupředsedkyně PCV strany Levice.

Markéta Juřicová i spolupředseda Vojtěch Roček se účastnili sobotního zasedání CV. Vojtěch Roček zasedání komentuje: “Celostátní výbor řešil podrobnosti volební kampaně, reflexi naší tradiční akce “Letní chata Levice” a mezinárodní spolupráci s ohledem na nedávné setkání se Socialisty.sk nebo na naši účast na blížícím se rakouském levicovém festivalu Volksstimme.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.