Linek (Soukromníci): Jako za starých časů

07.03.2018 16:49

Nikdo by asi netipoval, třeba v roce 1994, že se vrátí na Václavské náměstí demonstrace proti KSČ, StB či SNB. Bohužel, je to tady.

Linek (Soukromníci): Jako za starých časů
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Jen se k nim dnes ještě přidalo hnutí ANO, jeho guru a prezident Zeman. Václavské náměstí 5. 3. 2018 ve večerních hodinách bylo plné od Vodičkovy ulice až na Můstek. Zkušeným odhadem tak 15 000 lidí. I když to byla akce svolaná narychlo, Soukromníci se zde určitě neztratili a byli se svými transparenty dobře vidět. A to i v televizi, v internetových médiích i na sociálních sítích. A atmosféra byla hodně podobná té v listopadu 1989. Hesla provolávaná i na transparentech byla jak vtipná, tak i pravdivá. A hlavně plně vystihovala současnou realitu. Myslím, že podnětem či roznětkou k zamyšlení nad tou hrůzou, která se tady teď děje, byla i naše demonstrace dne 25. 2. 2018 na tomtéž náměstí u koně.

Po vyjádření prezidentské kanceláře, že demonstrace se zúčastnili jen neúspěšní prezidentští kandidáti a jejich pacholci, mi na Václaváku chybělo jedno heslo: Ovčáček je ...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.