Liška (ANeO): Justiční mafie v ČR aneb křivě obviněný a pronásledovaný politik je zpět

06.04.2015 20:32

Vzhledem k praktikám české justiční mafie jsem byl na malou chvilku umlčen a zavalen křivými obviněními a mezitím mi byl zrušen můj profil, stejně jako obviněni i různí členové naší strany, avšak stranu a poctivé členy to nijak neodradilo

Liška (ANeO): Justiční mafie v ČR aneb křivě obviněný a pronásledovaný politik je zpět
Foto: ANeO
Popisek: Aktiv nezávislých občanů, logo

Vážení přátelé, občané, voliči,

  rád bych Vám všem poděkoval za Vaše hlasy v posledních volbách do europarlamentu, byť naše strana, stejně jako já, se do EU parlamentu nedostala a křesla byla obsazena takovými živly, jakými byl např. člen nechvalně známé a kmotrovské ODS pan JIří Pospíšil, nechvalně proslulý svým nadržováním exekutorům a úředním osobám, stejně jako  ´´ jeho´´ aférkou na Západočeské právnické ´´ Sorbóně´´ ( na které působila i již bývalá a nechvalně proslavená ministryně ´´spravedlnosti´´ JUDr. Helena Válková - viz. její kauza), kdy celá věc zašla již tak daleko, že i plzeňská ODS byla ráda že se ho již zbavila, avšak jak to v Čechách chodí, zametá se výše a tak byl uklizen do EU, aby nebyl všem na očích a na jeho skutky se zapomnělo.

Justiční mafii, kterou jsem byl křivě obviněn z údajného křivého obvinění soudce, který podvrhl a zmanipuloval veřejnou listinu s dalšími úředními osobami z Plzně v čele se soudcem Městského soudu v Plzni Mgr. Davidem Protivou a dalšími členy této zločinecké organizované skupiny ve státní správě s dalšími blízkými kmotry z Plzně, které kryly i na MSP v Praze jsem byl obviněn, avšak po předložení o vinně soudce a ostatních celá kauza jaksi utichla a soudy jsou nečinné a mlčí a proto se mohu opět věnovat své práci a politickému působení a ovšem Vás veřejně ve veřejném zájmu informovat.

OČTŘ - Orgánům činným v trestním řízení byla předložena soukromá nahrávka z diktafonu k porovnání s tou nahranou Okresním soudem Plzeň - Jih, kde pan Protiva působil i s asistentkou trestního úseku paní Petrou Kučerovou, která je tam stále a křivě mne obvinila, že jsem o ní řek, že měla vzít úplatek.

V krytí těchto dvou úředních osob, které se podíleli na podvrhu veřejné listiny i protokolu z hlavního líčení ze dne 17.7.2013u kterého byli  i  svědci veřejnosti následně pokračovali příbuzní a kamarádi a společníci v organizovaném zločinu ze státní správy napříč státními zastupitelstvími jako i soudy a to buď svojí nečinností či vylhanými usneseními jakým bylo naposledy ze dne 23.3.2015 to zcela vylhané místním soudcem Mgr. Miloslavem Sedláčkem, na kterého byla jedním plzeňským občanem podána dne 28.8.2014 žaloba pro účast na zločinecké organizované skupině,( stejně jako i na soudce MS v Plzni Mgr. Davida Protivu za to samé, jako i trestný čin nadržování a další úřední osoby jako samosoudkyni Růžkovou, Pánkovou a Pihlíkovou z plzeňských soudů ) která dosud není dořešena, přesto i po mém trestním oznámení ze stejného trestného činu k té samé osobě, jako i těch výše uváděných se nic neděje a MSP a informovaná vláda pomocí datové schránky stále dělají, že se nic neděje, přestože již byl ČR předložen návrh mimosoudní dohody ke škodám způsobeným a to návrhem s upozorněním k případnému dalšímu nerespektování práv a svobod a řádného demokratického systému tak, že nebude-li zjednána náprava a respektovány mezinárodní úmluvy a dohody o lidských právech a nebude přistoupeno k mimosoudnímu vyrovnání ve výši symbolických 158 miliónů korun, částka se navýši za další dva měsíce ( lhůta do vypršení podání žaloby na stát) na částku 6,2 miliardy korun ze státní pokladny, které chtěla vláda rozdělit jako dorovnání soudcům, kteří jim jdou na ruku a o ni pak jim, kdy se následně i ihned ozvali státní zástupci, že chtějí také a pokud by nebyla pak vláda a ČR činná ani k nápravě poté a nadále mé výzvy a návrhy  ignorovala, byla srozuměna s tím, že podám žalobu ve francouzské demokratické republice, obdobným způsobem jako tomu udělalo za nás s kmotry v Mostecké uhelné Švýcarsko, když si naši kmotři nechtěli sami vypustit svoji hráz a sami se stíhat.

Považuji proto za svoji povinnost Vás jako veřejnost a občany této země o všem informovat a vyjádřit se i k částkám, které požaduji, které bych pak samozřejmě použil na obranu nevinných, stíhaných a pronásledovaných tak  jako já justiční mafií a policií české republiky a jejími kamarády z´´ kmotřích hnízd ´´ve státní správě, kterí mají temnou minulost nebo vazby na STB či KSČ.

Jsem pro zcela otevřené řešení celého případu a vládu i OČTŘ jsem výslovně vyzval k tomu, že pokud by měl být soud se mnou, výslovně trvám na dohodách z Helsinek z roku 1977 a výslovně si přeji, aby o mé vinně či nevinně bylo hlasováno referendem nebo jsem byl souzen ve veřejném procesu, kdy jsem výslovně uvedl, že trvám na tom, že využívám svého nezpochybnitelného práva a trvám na tom, že se vše bude projednávat na veřejném místě za přítomnosti veřejnosti a že toto místo nebude žádnou budovou ani úřadem OČTŘ, ale např. veřejně na Václavském náměstí nebo k tomuto účelu bude sestaven konvent obdobně jako při hlasování o popravě Krále Ludvíka ve Francii v roce 1789 kdy o jeho popravě hlasovalo přes 140 členů Konventu za přítomnosti široké veřejnosti a hlasování ( nesporně spravedlivé ) trvalo přes tři dny a noci a to v kuse.

Od té doby OČTŘ skrze celu ČR vesměs mlčí a trestní oznámení na pana \Protivu a spol. jako by ani nebylo a nikoho jsem křivě neobvinil. Není vyrozumíván ani můj advokát pan JUDr. Milan HULÍK a to i přes mé opakované a výslovné výzvy k jeho vyrozumění.

Tedy je zcela nepochybně zjevné, že zde máme další precedens justiční mafie a krytí členů talárových zločinců z justiční mafie, kdy je nám pak pomocí úředních osob za dozoru informované vlády předkládáno, že úřední osoba se nemůže dopustit žádného trestného činu, a to i přesto, že nám byly EU zastaveny dotace poté, co zjistili, že zákon o trestní odpovědnosti úředních osob obklešťuje 12 zákonů a byli jsme vyzváni k tomu, že dokud se toto ´ńeodkleští´´ nebudou dotace a proto je nám vše zdražováno až již dávno za únosnou mez a o všem se mlčí, kdy jediným objektivním ( dle mého názoru ) a nestranným zpravodajstvím, které nelže ( jako např. Česká televize a většina veřejnoprávních médií ) jsou Parlamentní listy, kdy prostřednictvím těchto listů je možné občany objektivně informovat a proto využívám svého práva jako i povinnosti informovat své voliče a širokou veřejnost a o všem Vás prostřednictvím těchto listů informuji a ujišťuji Vás, že ve své snaze a boji za rovnost všech a odstranění justiční mafie ze státní správy vytrvám děj se co děj, neboť země je naše, nikoliv kmotrů a nechceme zde policejní stát, stejně jako nechvalně známé praktiky u Italské mafie, které se bojí jak široká veřejnost tak i úřední osoby, stejně jako vláda.

Musím i tak apelovat na článek zde uváděný dříve a to rozhovoru s panem doktorem práv JUDr. Milanem HULÍKEM a nechvalně známým advokátem panem SOKOLEM za druhou stranu na téma justiční mafie.

Jak je patrné a veřejně se ví, jako i o tom, že je to veřejným tajemstvím, justiční mafie v Čechách nepochybně existuje, nikoliv jak se nám snažil tvrdit pan Sokol, že nikoliv.

Názor si udělejte sami, nadále V8s budu všechny informovat o celém justičním procesu a všech podrobnostech, pokud mi nebude zrušen profil pomocí dlouhých prstů členů zločinecké organizované skupiny či nebudu někam uklizen, kdy jsem již i z tohoto důvodu jako svědek ke zločinům členů soudu a státního zastupitelství ve spolupráci s policejním orgánem požádal o zařazení do programu na ochranu svědků, ke kterému se však nikdo raději ani nevyjádřil a byl jsem pouze znovu křivě obviněn a napaden členem zločinecké organizované skupiny, předsedou Krajského osud v Plzni, Mgr. Miloslavem Sedláčkem.

Za svoji povinnost považuji i široké veřejnosti předkládat veškerá má podání jako i usnesení a vyjádření místních úřadů a a orgánů v celé věci, neboť jak je výše uvedeno, AK JUDr. Milan HULÍK tito členi zločinecké organizované skupiny raději přestali vyrozumívat a mé  ´´ křivé obvinění´´ jakoby ani snad nebylo, kdy toto jednání považuji za zlý úmysl jak mne pouze zastrašit, abych zanechal svého podání a trvání na očistění mého jména, kdy jsem již i OČTŘ vyrozuměl, že vzhledem k procesním chybám by mne nebylo možné stejně nikterak pravomocně odsoudit neboť vyšší orgány by následně musely rozsudek zrušit a mne osvobodit, protože nebyl ani vyrozumíván můj advokát tak jak měl být, který ani nevěděl tedy jak se celá věc má, neboť já jsem trval na tom, aby ho na moji výzvu vyrozuměli OČTŘ, což neudělaly.

O tom, že se nejedná pouze o nějakou smyšlenku a justiční mafii zde skutečně máme se můžete dozvědět více na stránkách Facebooku s názvem ´´ Mafie České Republiky´´

Přeji krásný den i svátky všem slušným lidem a přikládám i závěrem ujištění,  ´´ Nebojte, bude líp´´, o kmotrech u nás již ví EU a pracuje na tom v náš i svůj prospěch

Občan a Člověk Martin Liška

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Parlamentní Listy

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice