Lorenc (DSSS): Blíží se podzim a potřeba udělat průvan na zkorumpovaných radnicích

05.06.2014 10:01

Ani se nenadějem a je zde podzim. A na podzim nás všechny čekají komunální volby a možnost vyměnit dinosaury na radnicích v celé naší ČR.

Lorenc (DSSS): Blíží se podzim a potřeba udělat průvan na zkorumpovaných radnicích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Přiznejme si, že někde jsou zakořeněné celé klany a rodiny a mají s radnic doživotní zdroj obživy. Aspoň si to tedy myslí. Je to jen a opět na lidech, aby všechny ty zkorumpované jedince i klany vymetli a nenechali je dál rozmetat a tunelovat naše společné finance. Jistě většina z vás ví, o čem mluvím a píši. Mnoha milionové podvody s veřejnými zakázkami. Přihrávání si brácha na bráchu a opačně. To je a bylo na denním pořádku. A proto to u nás v naší milované zemi vypadá tak jako nyní. Města se zadlužují a jsou závislé na dotacích z EU a ty se dají a dali také lehce ostrouhat ku prospěchu těch, co je měli na starost.

Starostové nejsou stále schopni udělat ve svých městech pořádek a hlavně zajistit bezpečné ulice pro slušné lidi. Problém nepřizpůsobivého obyvatelstva je na vzestupu a nikdo ho radikálně neřeší.  Místo, aby ti lidé konečně byli donuceni začít žít normální život jako ostatní slušní a pracující, tak mají samé výhody a volnost. Proč tomu tak je? Je to způsobeno pohodlností poslanců, úředníků a vlád co se zde hřejí na výsluní již od roku 1989. Jsou všude…Na radnicích, úřadech, ministerstvech a tam kde se rozhoduje o tom, aby se zde lidé měli lépe. Mají se, ale jen ti co nedodržují zákony ČR a ti slušní a obyčejní jsou semleti dobou a paskvily co uvařili poslanci a vlády do dneška!

Občané a hlavně ti nespokojení co k volbám nechodí. Musí jít a konečně rozhodnout pro blaho naší vlasti. Pro změnu k lepšímu. Chceme bezpečné ulice, práci pro slušné lidi a také a to především budoucnost pro naše děti!! A to je to o co musí nám rodičům a slušným občanům jít především. Děti jsou naše budoucnost. A ne zfetované trosky a poflakující se skupiny co naší společnosti nic nepřináší.

Přemýšlejte o tom Lorenc L. Šternberk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).