Luzar (KSČM): Být Turky, mlčím o historii, dokud se k ní sami nepostaví čelem

22.05.2018 4:33

Komentář na facebookovém profilu k Erdoganovu přirovnání, že izraelský přístup k Palestincům v Pásmu Gazy se podobá nacistickému pronásledování Židů v Evropě.

Luzar (KSČM): Být Turky, mlčím o historii, dokud se k ní sami nepostaví čelem
Foto: KSČM
Popisek: Leo Luzar, KSČM

Je nepřípustné používat takové historické paralely. Holokaust byl obludný projekt vyhlazování ras a národů! Vztahy Izrael a Palestina jsou založeny na poválečných koloniálních zvycích velmocí "umýt si ruce". Nezapomínal bych ani na problém Kurdů. Proto být Turky, mlčím o historii, dokud se sami nepostaví čelem například ke genocidě Arménů. Světovému společenství a hlavně velmocem by už konečně mělo být jasné, že zbraněmi nic nevyřeší a pokud neopustí své vlastní postranní zájmy, mír nebude. Bohužel nám USA stále ukazují, že košile je blížší než kabát. Tak se nemůžeme divit, že i ostatní se takto snaží jednat.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.