Majerová Zahradníková (Trikolóra): Výmysly a myšlenkové veletoče leckterou neziskovku dobře živí

02.05.2021 18:50 | Komentář

Návrh, který projednáváme v poslanecké sněmovně, není přáním homosexuálů. Je přáním ideologů! Manželství je svazkem muže a ženy, protože samo slovo manželství vzniklo ze slov „muž a žena". Naší povinností je rodinu a manželství chránit, posilovat a zabraňovat jejímu rozpadu, ne její další demolici napomáhat.

Majerová Zahradníková (Trikolóra): Výmysly a myšlenkové veletoče leckterou neziskovku dobře živí
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Poslankyně a místopředsedkyně hnutí Trikolóra Zuzana Majerová Zahradníková

„Návrh, který projednáváme v poslanecké sněmovně, není přáním homosexuálů. Je přáním ideologů! Vznikl na objednávku homosexualistů, aktivistů a nátlakových skupin, kteří nenávidí vše přirozené, tradiční a normální, kteří homosexuály jen a pouze využívají. Chápu, že leckterou neziskovku právě takové výmysly a myšlenkové veletoče dobře živí. Mám pro ně jediný vzkaz. Říkejte si, co chcete. Pište si, co chcete a kam chcete. Scházejte se na konferencích, diskutujte si, tím nikomu a ničemu neškodíte. Ale o jedno Vás prosím. Nesnažte se vnutit své fantasmagorie do našich životů. Nepleťte hlavu dětem! Nehrajte si na bohy," říká Majerová Zahradníková.

„Manželství je svazkem muže a ženy. Říkala jsem to tisíckrát a klidně to zopakuji po tisící prvé. Manželství je svazkem muže a ženy, protože samo slovo manželství vzniklo ze slov „muž a žena". Smyslem manželství je zakládání rodiny a plození potomků. Nic na tom nemění fakt, že některá manželství zůstávají bezdětná, že se polovina manželství rozpadne, že rodina zdaleka nefunguje jen idylicky. Naší povinností je rodinu a manželství chránit, posilovat a zabraňovat jejímu rozpadu, ne její další demolici napomáhat. Za to nás daňoví poplatníci vážně neplatí."

„Již při hlasování o registrovaném partnerství mnoho z nás varovalo před tím, že jde o první krok k plnohodnotnému manželství osob stejného pohlaví. Aktivisté se tenkrát pohoršovali a argumentovali tím, že pouze strašíme. Jenže nechali jsme si vzít prst a dnes nám trhají celou ruku. Co to bude příště? Sňatky s malými dětmi? Polygamie?" dodává Majerová Zahradníková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice