Maláčová (ČSSD): Lepší tečku za svým ministrováním bych si nemohla přát

21.12.2021 10:17 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k návratu do všedních dnů

Maláčová (ČSSD): Lepší tečku za svým ministrováním bych si nemohla přát
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Maláčová

Včera byl pro mě po dlouhé době úplně obyčejný všední den, kdy mě nebudilo pípání zpráv. Moc jsem se na ten klid těšila. Ale ministryní jsem byla 1236 dní a každý ten den byl jiný a plný zážitků. Podělím se s vámi o jeden z těch posledních.

V pátek jsme po poslední vládě zůstali ještě sedět s mými sociálně-demokratickými kolegy Lubomírem Zaorálkem a Jakubem Kulhánkem ve vládní zasedačce ve Strakově akademii. Povídali jsme si a úplně jsme zapomněli sledovat čas. Pak za námi přišli dva páni číšníci a já už si myslela, že nás jdou vyhodit, aby vše připravili na zasedání nové vlády. Když tu jeden z nich říká: „Paní Maláčová, můžeme se s vámi vyfotit, vy jste vždy bojovala za nás - obyčejné lidi, tak ať máme památku…“ Lepší tečku za svým ministrováním bych si nemohla přát!

A ještě jednu stopku jsem udělala. Vypnula jsem si messenger. Děkuji vám za všechny zprávy, co jste mi poslali, a nezlobte se, že jsem nestíhala na všechny odpovědět. Můj Facebook samozřejmě funguje dál a budu sem každý týden psát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.