Malý (Trikolóra): Bude další "humanitární" bombardování?

27.10.2020 9:45

Nejsem zlehčovatelem Covidu, ani roušek, ani omezení, pokud jsou tato opatření smysluplná. Pokud se ale člen Vlády sejde na schůzce na Vyšehradě, aby prý projednal plošné testování Covidu, a pak navrhne výměnu členů správní rady VZP před volbou...

Malý (Trikolóra): Bude další "humanitární" bombardování?
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

...jejího šéfa, vyvolá to určité otázky, zvláště, pokud byl na té schůzce i kandidát.

Přes Slovensko se oficiálně přesunují armády směrem k Polsku, které hraničí s Běloruskem, které hraničí s Ruskem. Takže další „sankce“ dodavateli plynu, roly a surovin? Plánuje se snad další humanitární bombardování? Jasně, možná jsem plašan a jde jen o obranu proti Covidu, no.... Ale proč v Brně na letišti parkují Antonovy a bojové vrtulníky, proč se v Brně a Praze postavily vojenské nemocnice?

Anketa

Souhlasíte se zákazem vycházení od 21 do 5?

61%
39%
hlasovalo: 29132 lidí

Proč nikdo neřeší, že v září přibylo 50 000 nezaměstnaných, že krachují hotely, restaurace, hospody, služby, malé firmy, kadeřnictví, servisy? To necháme zkrachovat ekonomiku pod pláštíkem Covidu a pak v zájmu "zachování lidstva" zdaníme vklady, které se rovnají státnímu dluhu? A kluci to pak proberou na Vyšehradě či jinde? Proč je tahle zvýšená aktivita pár dní před volbou prezidenta USA?

Trump nerozpoutal ani jednu válku, Obama jich zahájil šest. Prdící socanský plagiátor Biden chce prý sjednotit Ameriku. Čím? Válkou proti zbytku světa, která by smazala katastrofické dluhy USA? Tohle je restart socialismu, to je salámovou metodou budovaná fašizace celého světa. Pod záminkou Covidu, který nijak nezlehčuji. Nechají zkrachovat drobné podnikatele a živnostníky, kteří drželi ekonomiku, aby ji pak „zachránili“ tím, že znárodní vklady (které se rovnají státnímu dluhu) jako v Řecku?

Máte dnes na nájem, na jídlo, máte práci? Budete to mít zítra? Na půjčku na nízký úrok, co hlásá ČNB? A zvládnete ji splatit? Z čeho, když nebudete mít práci?

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

18:14 Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.