Martan (Z 2020): Vrbětice jako Sarajevo aneb Jak začíná válka

21.04.2021 9:45

Se znalostí historie víme, že války zpravidla začínaly nějakým malým spouštěčem. Zpravidla přišla tajná služba a sdělila zprávu vládě republiky, přičemž z důvodu šetření se o celém obsahu nedozví ani vláda ani občané.

Martan (Z 2020): Vrbětice jako Sarajevo aneb Jak začíná válka
Foto: archiv
Popisek: Petr Martan

Stalo se tak i v ČR, kde Bezpečnostní informační služba (BIS) oznamovala a vláda uvěřila. Nastalo důvodné podezření s nedokončeným soudním procesem a rozsudkem. Jedná se však, jakoby to rozsudek již potvrdil. Všem je jasné, že to bylo tak, jak stojí v obvinění. Připomeňme z historie, že i v komunistickém režimu došlo k trestu až po vzniku rozsudku a odvolání a to alespoň formálně. V případu kauzy Vrbětic začaly padat tresty hned.

Obvinění jako hotová a nezpochybnitelná věc - toho se chytli politici a ústavní činitelé z řad koalic Piráti a Starostové, Spolu a další proti-rusky orientovaných politiků. Tito používají velká slova, která vyjadřují, že jejich cílem je zcela přerušit veškeré styky s Ruskem, zrušit ruské velvyslanectví v Praze (tím následně zrušit naše v Moskvě; přestat obchodovat s Ruskem (v současném obratu 100 mld Kč ročně). Ze slov těchto politiků je zřejmé ideologické nadšení pro nastolení jediného pravého demokratického režimu v Rusku a to i vojenskou cestou.

Kde končí obchod - tam začíná válka

Tato poučka byla v historii mnohokrát prokázána. Úvahy o kauze Vrbětice, jako načasovaného spouštěče války mezi Ruskem a NATO na území Ukrajiny není strašením, ale logickým odhadem událostí v dalších dnech. Byl bych rád, kdybych se mýlil. Toto není schvalováním údajného teroristického činu ruskými agenty. Toto je připomenutí, že i kdyby to tak skutečně bylo, tak české potrestání Ruska nestojí za zahájení evropské či světové války. Ke zvýšení napětí a zahájení války přispívá opovrhování Ruskem a sankce od nás a EU.

Je zřejmé, že právě Vrbětice s dvěma mrtvými se stanou spouštěčem evropské a světové války s milióny mrtvých. Děsí mě představa, že české Vrbětice budou tím, co bylo Sarajevo k vyhlášení 1. světové války. Tehdy k tomu také stačili dva mrtví a pomsta za mě stála život přes 5 miliónu lidí.

Anketa

Pokud by se potvrdilo, že sklad ve Vrběticích vyhodili do vzduchu Rusové, byl by to pro vás akt státního terorismu?

9%
88%
hlasovalo: 19121 lidí

Rusko je proti členství Ukrajiny v NATO

Přítomnost vojsk a raket NATO na území Ukrajiny je pro Rusko natolik ohrožující, že jsou tomu rozhodnuti zabránit vojensky.

Proto, je-li NATO obranné uskupení, tak by se neměla přijmout Ukrajina za čekatele a člena, když je zřejmé a logické, že z toho bude evropská či světová válka.

Tedy, každý český politik, který používá silná proti-ruská slova na základě víry ve zprávu BIS, kterou neviděl (Jurečka a další), tak tím podporuje vznik války.

Až na Ukrajině nebo v Rusku vybuchne vodíková či atomová bomba a celá Evropa bude zvýšeně radioaktivní, tak teprve lidé pochopí, že mocenská snaha o Ukrajinu, jako člena NATO, za vzniklé utrpení ani nestálo. Lidé pochopí, že již netouží po současné běžné míře blahobytu, ale že by jim ke šťastnému životu stačila jen voda a plodiny bez radioaktivity.

V další válce nebude vítězů

To nejsou slova proroka, ale logické vyjádření konce 3. světové války. Pokud Covid-19 je bakteriologickou zbraní, tak v budoucí válce budou rozšířeny ještě smrtelnější viry, před nimiž nikdo neuteče.

Dnešní politici a občané, kteří pronášejí silná slova o potřebě potrestat, zničit a porazit Rusko - ti pochopí až po výbuších vodíkových a jaderných bomb nebo jaderných elektráren. Potom již nebudeme venku chodit v respirátorech, ale jen v plynových maskách a v atom-oblecích.

Petr Martan
ředitel Komunity pro duchovní rozvoj, o. p. s., spisovatel literatury faktu

(převzato z Profilu)

Petr Martan

  • SPOZ
  • Bez politické příslušnosti
  • zastupitel obce

Článek byl převzat z Profilu Petr Martan

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…