Mašek (ANO): Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi...

15.03.2020 13:06

Zdravím všechny. Jsme na jedné lodi. Teče nám do bot, každý máme na řešení koronavirové infekce svůj názor – jsme přece Češi.

Mašek (ANO): Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi...
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Vláda reagovala a reaguje včas, rychle a důsledně a nestačí to. Kritici z řad ředitelů krajských a městských nemocnic a organizátorů zdravotnictví v krajích mají máslo na hlavě. Neměli žádnou zásobu pomůcek, které nyní žádají po vládě. Byli jsme si všichni jistí, že to zvládáme, že se nám nemůže nic stát. Teď to vidíme jinak, máme strach z italského scénáře a hledáme chybu všude jinde než u sebe. Pohodlný je univerzální viník, ale tak to není.

Zodpovědnost za současnou situaci a za její řešení je na nás všech, pokud si to neuvědomíme a nepotáhneme za jeden provaz, tak spláčeme nad výsledkem. Hlupáky, kteří z toho dělají ještě teď politiku, nelituji, ale pohrdám jimi, protože nepochopili závažnost situace!

Ředitelé nemocnic, kteří brečí nad nedostatkem pomůcek, vyzývám k organizačním opatřením a vytvoření filtru před nemocnicí, kde roztřídí pacienty pomůckami vybavení zdravotníci a odkloní ty podezřelé z onemocnění COVID-19 tak udrží 95 % kapacit nemocnice jako čistou část, kde mohou pracovat bez respirátorů.

Kdo to neudělá, tomu nebude stačit ani vagon roušek a respirátorů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče