Mašek (ANO): Ten bordel dělají vaši příznivci, pětikoaličníci

08.08.2022 10:06 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k protestům na mítincích Andreje Babiše.

Mašek (ANO): Ten bordel dělají vaši příznivci, pětikoaličníci
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Jiří Mašek (ANO)

Zdravím všechny,

Tak zaprvé …Já bych nikam nikdy nešel jiným lidem či politickým stranám narušovat meeting. Prostě by mě to ani nenapadlo. A nikdy nikdo v našem kraji nenarušoval meeting jak STANu, ODS nebo KDU-ČSL. To zaprvé…

Za druhé. Já chápu že jsou voliči 5K frustrovaní a naštvaní na situaci v které jsou ale Babiš za současný stav 5K a jejich nečinnost nemůže. Já tyhle organizované frustráty, kteří tyto meetingy objíždějí s píšťalkami, dělají bordel a Babišovi a jeho příznivcům nedávají nikdy adorovat nebudu. 

Bohužel …nikde jsem neslyšel prohlášení od nikoho z 5K aby vyzvali své voliče aby se chovali slušně. Ten bordel dělají vaši příznivci! 

Toto měli odsoudit všichni politici napříč politickým spektrem. Bohužel někteří politici 5K potřebují ve společnosti vytvářet nenávistné prostředí a tohle je důsledek všeho.

Přirozenou nevýhodou demokracie je, že těm, kdo to s ní myslí poctivě, nesmírně svazuje ruce, zatímco těm, kteří ji neberou vážně, umožňuje téměř vše. Že politici kolegové.

Finále všeho je že šéf policie nám tvrdí, že policie nesmí zasahovat proti zlodějům, kór když se jedná o zloděje na mítinku pana Babiše. Jako má vše prošetřit, nestraně a né tady vysílat předčasné signály.

  • Kdyby tohle někdo udělal Fialovi nebo někomu z 5K na meetingu, policie by ho nechala v klidu odejít a ještě by mu k tomu sbalila reprák a pomohla mu to odnést. Asi ne ŽE!

Rakušanem dosazený policejní prezident je znechucen.

  • Opravdu chceme policii, která bude nečinně přihlížet porušování zákona?
  • Proč tam byla policie?
  • Proč bývá kromě jiného policie i v civilu například na fotbale Sparta-Ostrava?

Prostě díky informacím které má vyhodnotila situaci a poslala tam operativce na sledování situace. A že jsou v civilu? No to bývají …to je směšná debata. Je to standartní záležitost.

Ve Dvoře Králové mé kolegyni někdo z blízkosti rozmlátil vejce o hlavu? Atd…  Kolegové politici všichni jste mlčeli a mlčíte dál. To je přece v pořádku, aby si chlap dovoloval na ženu. Je to přece náš příznivec a nebudeme se zastávat někoho od Babiše.

Kultivovaná společnost na úrovni snad umí nesouhlas projevit i jinak. Ale to nesmíte přikládat pod kotel kolegové politici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.