Ministr Jurečka zve firmy se zájmem o vývoz potravin a nápojů na veletrh WorldFood Kazachstán

29.08.2015 17:17

Ministr zemědělství Marian Jurečka zve české firmy se zájmem o vývoz potravin a nápojů na asijské trhy k účasti na prestižním mezinárodním veletrhu WorldFood Kazachstán 2015, který se uskuteční ve dnech 4. - 6. listopadu 2015.

Ministr Jurečka zve firmy se zájmem o vývoz potravin a nápojů  na veletrh WorldFood Kazachstán
Foto: mze.cz
Popisek: Ministerstvo zemědělství ČR

S cílem podpořit české firmy v pronikání na zahraniční trhy připravuje Ministerstvo zemědělství národní expozici o velikosti 91 m2. Firmy budou mít v této expozici zajištěny zvýhodněné podmínky účasti (ZDE).

Veletrh poctí svou návštěvou ministr zemědělství pan Marian Jurečka. Ve spolupráci s Komorou pro hospodářské styky se SNS organizuje Ministerstvo zemědělství souběžně v termínu od 3. – 6. listopadu 2015 podnikatelskou misi, jejíž součástí bude i odborný seminář pro firmy v den zahájení výstavy. V případě zájmu o účast v podnikatelské misi pana ministra kontaktujte Komoru pro SNS na emailové adrese ZDE.

Prezentace firem účastnících se veletrhu bude zahrnuta i v tištěném propagačním katalogu – Průvodce expozicí.

Podmínky účasti na stánku MZe

Účast firem na tomto veletrhu je v případě splnění podmínek refundována – úhrada plochy, registračního poplatku a úhrada zpáteční letenky jednomu zástupci firmy (dotační program 9H Podpora účasti na mezinárodních veletrzích a výstavách v zahraničí, podmínky budou uvedeny v Zásadách, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací pro rok 2016).

Přihlášku k účasti na stánku Ministerstva zemědělství na veletrhu WorldFood Kazachstán 2015 je nutno zaslat nejpozději do 31. 8. 2015

Datum: 4. 11. 2015 – 6. 11. 2015
Místo konání: Almaty
Kategorie: Výstava, veletrh

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…