Ministr Mládek a poslanec Velebný se seznámili s provozem tří firem na Bruntálsku

20.09.2016 18:19

Na Bruntálsko zavítal ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, kterého doprovodil poslanec Ladislav Velebný. Společně tak navštívili tři firmy v regionu – v Břidličné, Vrbně pod Pradědem a Krnově.

Ministr Mládek a poslanec Velebný se seznámili s provozem tří firem na Bruntálsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek

V pondělí 19. září 2016 čekala ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, kterého doprovodil poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, návštěva tří podniků na Bruntálsku. V 10 hodin zavítali do společnosti Al-invest Břidličná a.s., která je významným evropským a největším tuzemským výrobcem obalových materiálů a válcovaných polotovarů z hliníku.

Během cesty do Vrbna pod Pradědem se ministr s poslancem setkali se starostkami Ludvíkova Danou Selingerovou a Karlovy Studánky Radkou Chudovou. Po půl druhé odpoledne delegace navštívila vrbenský podnik Husquarna Manufacturing CZ s.r.o., kde si prohlédla výrobnu plastických hmot a setkala se se zástupci odborové organizace.

Ministr Mládek a poslanec Velebný v 16 hodin pak navštívili průmyslovou zónu Krnov – Červený dvůr, kde je čekala návštěva firmy Erdrich Umformtechnik s.r.o., která je zaměřená na kovoobrábění a zabývá se výrobou kovových součástek do automobilového průmyslu. Součástí návštěvy bylo také jednání o další etapě rozšíření zdejší průmyslové zóny.

Delegaci během dne doprovodili zastupitelé Moravskoslezského kraje Helena Kudelová a Jaroslav Kala a místostarosta Krnova Michal Brunclík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…