Ministr Ťok: Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost

17.07.2017 18:43

Ministr dopravy Dan Ťok bude v úterý 18. července od 10 hodin jednat spolu se zástupci Ředitelství silnic a dálnic se starosty dotčených obcí Jíloviště a Klínce. Tématem bude přestavba silnice I/4 mezi Pražským okruhem a Jílovištěm na dálnici D4.

Ministr Ťok: Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr dopravy Dan Ťok

„Stávající silnice svými parametry nevyhovuje požadavkům na bezpečnost silničního provozu, především se jedná o připojování a odpojování v mimoúrovňových křižovatkách bez přídatných pruhů a existence autobusových zastávek, do nichž se vjíždí a z nichž se vyjíždí opět bez přídatných pruhů,“ říká k jednání ministr dopravy Dan Ťok.

Hlavními body jednání bude zajištění obsluhy území veřejnou autobusovou dopravou, pokud dojde ke zrušení zastávek na stávající silnici I/4, návrhy řešení při možném přebudování sjezdů a nájezdů a případné vytvoření nových mimoúrovňových křižovatek na budoucí dálnici D4.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…