Ministryně Dostálová: Cestovní ruch bude potřebovat další oživení

12.12.2020 18:50

Ministerstvo pro místní rozvoj schválilo dotace na projekty, podporující marketingové aktivity v cestovním ruchu. V rámci celkem tří dotačních titulů programu Národní program podpory cestovního ruchu v regionech rozdělí téměř 26 milionů korun mezi 29 projektů.

Ministryně Dostálová: Cestovní ruch bude potřebovat další oživení
Foto: Screen ČT OVM
Popisek: Ministryně Dostálová v Otázkách Václava Moravce

„Hned jak zvládneme covidovou situaci a vše se začne vracet do normálu, regiony budou připraveny. Cestovní ruch bude potřebovat další oživení a podpora marketingových aktivit je jedním z našich cílů. Všichni doufáme, že cestovní ruch, který se nyní nachází v krizi, se opět brzy naplno rozjede,“ uvedla ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Podprogram Marketingové aktivity v cestovním ruchu obsahuje tři dotační tituly, které se zaměřují na marketingové aktivity organizací destinačních managementů na nadregionální, krajské a oblastní úrovni. Ministerstvo pro místní rozvoj schválilo celkem 29 žádostí o dotaci za téměř 26 milionů korun, přičemž téměř polovina peněz míří na marketingové aktivity organizací destinačních managementů oblastní úrovně.

Cílem podprogramu je zvýšení povědomí o nabídce aktivit cestovního ruchu v destinacích, zkvalitnění a rozšíření produktové nabídky, komunikační kampaně, zkvalitnění strategického rozhodování a zlepšení koordinace nabídky v destinaci. Příjemcem těchto dotací jsou subjekty z řad organizací destinačních managementů nebo zastřešující organizace s celorepublikovou působností zabývající se tvorbou národních a nadregionálních produktů cestovního ruchu.

Seznam schválených projektů naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

6:04 Prokšanová (KSČM): Ukrajina do EU? Nemyslím si...

Měla by se země zmítaná vojenským konfliktem, potlačující politickou opozici, cenzurující média a to…