Ministryně Jourová: Podpora AVON Pochodu

14.06.2014 10:10

Ministerstvo pro místní rozvoj (MMR) vyjádřilo podporu 14. ročníku AVON Pochodu, který pomáhá ženám bojujícím s rakovinou prsu a uskuteční se 14. června v Praze. Účast na pochodu nabídlo ministerstvo také svým zaměstnancům. Pochod podpoří také osobní účastí ministryně Věra Jourová.

Ministryně Jourová: Podpora AVON Pochodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Věra Jourová, ministryně pro místní rozvoj

„Naše ministerstvo letošní 14. ročník opět podpoří. Ve vstupních prostorách budou mít pořadatelé zázemí, nebude chybět ani fotostěna, kam budou přicházet VIP hosté a ambasadorky projektu. Od středy11. června je ve foyer ministerstva umístěna také bílá maska projektu, která je součástí informační kampaně k plánovanému pochodu a vyjadřuje motto: Před rakovinou se neschováš,“ uvedla tisková mluvčí úřadu Radka Burketová.

Díky lidské solidaritě se každoročně koná růžový AVON Pochod, kterého se účastní miliony lidí ve více než 50 zemích světa na důkaz podpory ženám s rakovinou prsu. Po celém světě probíhají v současnosti různé aktivity, jejichž cílem je nejen boj proti nádorovému onemocnění, ale také výzkum a prevence jiných zdravotních problémů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.