Mračková Vildumetzová (ANO): Hokej a Karlovy Vary k sobě prostě patří

24.08.2022 16:56 | Ze sítí

Reakce na emoce, které vyvoala zpráva o možném vstupu města Karlovy Vary do hokejové Energie

Mračková Vildumetzová (ANO): Hokej a Karlovy Vary k sobě prostě patří
Foto: archiv hejtmanky
Popisek: Jana Vildumetzová (ANO)

Zprávy o možném vstupu města Karlovy Vary do hokejové Energie hýbou celým lázeňským městem. Ačkoliv jednání stále probíhají a v podstatě se stále z pohledu města nic neděje, objevují se různé dezinformace, polopravdy a katastrofické scénáře, které mají jediný cíl a tím je poškodit paní primátorku Andreu Pfeffer Ferklovou.

Anketa

Blíží se konec Zemanova mandátu. Jakou školní známkou hodnotíte jeho prezidentství? (Hlasování od 22. 8. 2022)

58%
13%
10%
9%
10%
hlasovalo: 16883 lidí

Měla jsem možnost s ní celou problematiku detailně prodiskutovat a mohu s klidným svědomím říci, že její kroky směrem k záchraně karlovarského hokeje plně podporuji. Musí být transparentní, jasné a hlavně zejména vzhledem k mladým sportovcům pochopitelné a smysluplné.

Smutné je, že ti, kdo se jednání neúčastní, nemají téměř žádné informace a hokej na ně působí jako červený hadr na býka, již mají jasno o tom, jaký se to zase ve městě připravuje tunel. A tady je třeba říci jasné a hlasité NE! Žádný tunel, žádný podvod, žádný nekalý úmysl se nekoná a konat nebude. Jde jen a jen o snahu pomoci nejsledovanějšímu a nejprestižnějšímu sportu v Karlových Varech, který vychovává stovky mladých sportovců a ještě dělá reklamu městu a regionu.

Chci proto požádat všechny kritiky, šiřitele neověřených zpráv, výmyslů a lží, aby ještě pár dní vydrželi a počkali na oficiální tiskovou konferenci a oficiální informace. Vím totiž, že jakmile bude celý nově vznikající projekt představen veřejnosti a důkladně vysvětlen, mnozí škarohlídi pochopí, že paní primátorka Andrea Pfeffer Ferklová jedná ve prospěch města, mladých sportovců a všech sportovních fanoušků.

A mohu vám všem s klidným svědomím napsat, že primátorka Karlových Varů má moji plnou důvěru i podporu a moc jí držím palce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…