ODS: Hledáme sedm divů Česka

11.07.2017 22:30

Občanští demokraté dnes spouštějí odlehčenou formu letní kampaně v podobě projektu „Hledáme sedm divů Česka“. Hledání nejkrásnějších a nejzajímavějších míst České republiky startuje dnes na Facebooku a zapojit se do něj mohou úplně všichni.

ODS: Hledáme sedm divů Česka
Foto: ODS
Popisek: ODS

V této fázi mohou lidé na facebookových stránkách lídrů kandidátek navrhovat nejhezčí a nejzajímavější místa daného regionu. Následně proběhne hlasování a místa s největší podporou postoupí do celostátního finále, ze kterého vzejde 7 divů Česka. Vyvrcholení soutěže je plánováno na první týden v srpnu.

„Chceme v čase prázdnin a dovolených ulevit lidem od politiky. Zahajujeme proto kampaň ‚Hledáme 7 divů Česka‘, která má upozornit na krásná místa v naší zemi – na ta známá, ale i na ta zrakům široké veřejnosti utajená. Cílem je, aby lidé posílali tipy ze svého kraje a podělili se o jeho krásy i s obyvateli dalších regionů České republiky. Ze všech tipů pak vybereme sedm nejoblíbenějších. Nejde ale jen o soutěž - lidé třeba objeví i něco nového a získají zajímavé inspirace na letní výlety," uvedl předseda Centrálního volebního štábu ODS Zbyněk Stanjura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …