ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program

04.07.2022 19:37

ODS do komunálních voleb v Litoměřicích povede zkušený a osvědčený starosta Mgr. Ladislav Chlupáč.

ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program
Foto: ODS
Popisek: ODS

Na kandidátce ho doplní celá řada vzdělaných, praxí prověřených osobností, které se již řadu let aktivně podílejí na dění v našem městě, a v budoucnu se tak mohou stát i lídry kandidátky. Prostor dostali i mladí a nestraníci. 

Anketa

Vláda Petra Fialy dle vašeho mínění povládne (ptáme se od 30.6.2022)

94%
hlasovalo: 11257 lidí

Vzhledem ke změně situace v poslanecké sněmovně způsobené současnými událostmi doma i v zahraničí, došlo k podstatnému navýšení časových nároků člena bezpečnostního výboru a výboru pro obranu Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Mgr. Karla Krejzy. Proto se sám rozhodl v letošních komunálních volbách nekandidovat.

Litoměřická ODS má velké zkušenosti s řešením všech agend souvisejících s životem obyvatel města. Ve městě totiž bylo v posledních 20 letech realizováno více než 150 investičních projektů. Mezi hlavní oblasti, kterým se chce ODS v Litoměřicích v dalších čtyřech letech věnovat, je například zásobování města energiemi, doprava včetně zvýšení počtu parkovacích míst, ale i celá řada větších i menších investičních projektů, které povedou k dalšímu zlepšování života obyvatel všech částí města. Stranou tak nezůstane životní prostředí, školství, kultura, ani sport. S detailní podobou všech bodů programu se budou moci občané seznámit nejen ve volebním programu, ale i osobně v kontaktním stánku, který bude po celé září umístěn na Mírovém náměstí v Litoměřicích.

ODS Litoměřice povede pozitivní volební kampaň zaměřenou na svůj program, vizi rozvoje města, a nikoliv na očerňování konkurence.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…