ODS: Oblastní rada Ústí nad Labem zvolila kandidátní listiny

17.07.2018 20:59

Oblastní rada ODS v Ústí nad Labem na svém jednání dne 16. 7. 2018 schválila kandidátní listiny pro podzimní komunální volby do zastupitelstva města Ústí nad Labem a zastupitelstev městských obvodů Střekov, Severní Terasa a Neštěmice. Zároveň byla schválena kandidátka pro zastupitelstvo městského obvodu Ústí nad Labem – město.

ODS: Oblastní rada Ústí nad Labem zvolila kandidátní listiny
Foto: ODS
Popisek: ODS

Kandidátku do zastupitelstva města Ústí nad Labem povede bývalý starosta Neštěmic a náměstek hejtmana Ing. Pavel Tošovský, do městského obvodu ÚL- město středoškolský učitel Mgr. Jan Vácha, v čele kandidátky pro městský obvod Neštěmice bude bývalá starostka Bc. Liana Wagnerová, pro městský obvod Střekov bude lídrem pedagožka Mgr. Aleša Kymličková a poslední kandidátku v městském obvodu Severní Terasa povede ředitel kulturního střediska, bývalý radní města a místostarosta Severní Terasy Ivan Dostál.

„Věříme, že kandidátky, které byly nyní sestaveny, jsou natolik kvalitní, že osloví velkou část veřejnosti a povedou k úspěchu ODS při těchto volbách“, říká předseda Oblastního sdružení ODS v Ústí nad Labem Libor Turek.

Pavel Tošovský dodává: „Na kandidátních listinách jsou lidé, kteří jsou úspěšní v oborech své činnosti. Na kandidátce do zastupitelstva města Ústí nad Labem je 23 kandidátů z 37 s vysokoškolským vzděláním, mezi první dvanáctkou je 6 žen, takže je vidět, že lze sestavit genderově vyvážené kandidátky i bez kvót. Celá řada kandidátů má také bohaté zkušenosti z komunální sféry. Věřím, že se ODS v Ústí odrazí ode dna a zamíří k volebním výsledkům z dob, kdy jsme nebyli spojováni s negativními záležitostmi zákulisní politiky. Představíme proto kvalitní program, který bude prosazovat rozumná řešení na komunální úrovni z pohledu pravicové politiky.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…