Okamura (SPD): Biden znamená podporu migrace

03.11.2020 19:28

Komentář na facebookovém profilu k prezidentským volbám v USA

Okamura (SPD): Biden znamená podporu migrace
Foto: Repro Youtube
Popisek: Předseda SPD, Tomio Okamura

Prezident USA Donald Trump varoval, že „národ bez hranic není národem,“ když projevoval svou „upřímnou soustrast“ Francii kvůli „zběsilému útoku islamistického teroristy,“ při němž byl pedagog veřejně sťat za předvádění obrázků islámského proroka Mohameda během hodin svobody vyjadřování. Trump je podle mě určitě lepší volbou než loutka globalistů a sluníčkářů Joe Biden.

Anketa

Obáváte se, že islámský terorismus udeří i v České republice?

96%
hlasovalo: 21823 lidí

„Bezpečnost před imigrací je národní bezpečností, pamatujte na to,“ řekl o též příznivcům prezident Trump při shromáždění v Janesville ve Wisconsinu. „Musíme mít hranice. Národ bez hranic není národem,“ řekl také. V tom má naprostou pravdu.

Prezidentské volby v USA budou zásadní pro celosvětovou politiku. Přes jasné výhrady k současné politice USA je nutné doufat, že republikánský prezident Trump obhájí svůj mandát. Vítězství protikandidáta Bidena by znamenalo zásadní ohrožení svobody, demokracie i míru ve světě. Šlo by o vítězství globalistů usilujících o globální světový řád.

Je zde reálná hrozba, že globalisté použijí veškeré metody zpochybnění regulérnosti voleb a zpochybní i jejich výsledek v případě své porážky. Biden znamená podporu migrace, diktatury menšin včetně využití totalitního řízení pod záminkou boje s nákazou. Takové obavy sdílí svobodomyslní občané USA.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

8:05 Ministr Síkela: MPO posílí inovace, v nové výzvě je připravena miliarda korun

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo II. výzvu aktivity Inovace Operačního programu Technologie…