Okamura (SPD): Blok Spolu si nejspíš přeje naprosté zpochybnění demokracie

14.01.2021 18:49

Komentář na facebookovém profilu požadavku ODS, KDU-ČSL a TOP 09 projednat možnost korespondenčního hlasování na mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny

Okamura (SPD): Blok Spolu si nejspíš přeje naprosté zpochybnění demokracie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Blok ODS, KDU-ČSL a TOP 09 (Spolu) si nejspíš přeje, aby došlo k naprostému zpochybnění demokracie a potenciálním volebním podvodům jako v USA. Prosazuje totiž korespondenční volbu v parlamentních volbách a chce kvůli jejímu zavedení svolat mimořádnou schůzi Sněmovny. Přinejmenším jakýkoli výsledek takového hlasování je zpochybnitelný.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 14. 1. 2021)

44%
49%
hlasovalo: 15396 lidí

Pamatujeme si, že i v rakouských prezidentských volbách došlo při korespondenčním hlasování poštou k nesrovnalostem a volby se musely opakovat. Obávám se, že korespondenční hlasování je další nástroj totalitářů, globalistů a sluníčkářů jako ovládnout volby, i když by lidé ve skutečnosti hlasovali proti nim. Je to pro nás poučení, že něco takového nesmíme připustit u nás.

Průběh voleb amerického prezidenta naprosto demaskoval zhroucení demokratického systému v USA. Zavedení korespondenční volby zničilo důvěru ve spravedlivé volby a v důsledku toho vyvolalo značné pochybnosti o o platnosti voleb prezidenta USA. Dnes je zřejmé, že náskok Joe Bidena tvoří právě započtení korespondenčních hlasů.

Je nutné odmítnout návrhy TOP 09 a tzv. demobloku na zavedení korespondenční volby v České republice, jinak hrozí možné manipulace s volebními výsledky i u nás.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…