Okamura (SPD): Buď se invazi ubráníme, anebo jako dekadentní a úpadkové římské císařství budeme ustupovat, mísit se s barbary, až zmizíme z povrchu země

24.05.2016 16:15

Projev na 47. schůzi sněmovny 24. května 2016:

Okamura (SPD): Buď se invazi ubráníme, anebo jako dekadentní a úpadkové římské císařství budeme ustupovat, mísit se s barbary, až zmizíme z povrchu země
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Vážené dámy a pánové, žádám vás, abychom na program jednání zařadili bod s názvem "Referendum o vystoupení z Evropské unie a referendum o přijímání či nepřijímání migrantů z islámských zemí".

Vím, že většina poslanců v této Sněmovně nepovažuje tyto body za důležité, jelikož již čtyřikrát za poslední rok se naše hnutí Svoboda a přímá demokracie SPD snaží tyto body prosadit a vždy jste nám referendum zamítli. Přesto se tyto body znovu pokusím dnes navrhnout.

Při prvním našem návrhu vloni v červnu hlasovali pro tento návrh pouze poslanci našeho hnutí, nicméně minulý měsíc při našem posledním návrhu to již bylo 44 poslanců této Sněmovny. A řeknu vám, proč se pokusím tento návrh znovu navrhnout a proč mi historie dává za pravdu.

Zhruba před více než 2000 lety ohrožovala Římskou republiku rozpínavost Kartága. Kartágo během několika staletí plíživě opanovalo severní Afriku, Kypr, Sardinii, Korsiku a Baleárské ostrovy, oblasti na Krétě a Sicílii a začalo si podmaňovat Iberský poloostrov. Římané čas od času kartáginské Féničany v nějaké válce porazili, ale jedno bylo jisté - říše Féničanů pomalu obkličovala Středozemní moře a jen pár římských politiků si tehdy uvědomovalo, že jde o smrtící sevření, které může Řím zničit. Jeden z mála politiků, kteří si to uvědomovali, byl senátor Cato starší.Viděl sice, že jeho varování před Kartáginci nikdo nevnímá, ale nevzdal to a své projevy v římském senátu, ať byly na jakékoliv téma, končil slovy: Carthago esse delendam. Kartágo musí být zničeno.

Kartágo bylo nakonec zničeno, ale o pár století později začal jiný nepřítel pomalu obsazovat Arabský poloostrov, pak dobyl severní Afriku, Malou Asii a dral se na Iberský poloostrov. Řím přišel o nadvládu a hlavně o obchod ve Středomoří a padl. Za pádem Říma nestojí Germánci či Slované, ti jen dorazili lva na kolenou. Na kolena Řím dostali barbarští arabští dobyvatelé, kterým Řím tak dlouho ustupoval, až padl.

My, Česká republika, dnes máme dvojí volbu - tak jako Římská republika se invazi bránit a přežít, anebo jako dekadentní a úpadkové římské císařství ustupovat a mísit se s barbary tak dlouho, až zmizíme z povrchu země jako staří Římané.

Evropská unie nastoupila cestu ústupků a dnes řeší pouze variantu, zda nás mají obsadit muslimové z Daeše v rámci nelegální migrace, nebo Turci legálně prostřednictvím otevření hranic turijským (?) islamistům, přičemž bezvízový styk již odsouhlasila Evropská komise v čele se Sobotkovou vládou.

Česká republika musí dát Evropské unii jasně najevo, že pokud hodlá i nadále podporovat invazi muslimů do Evropy, pak Česká republika v takovém spolku nemá místo.

Žádám vás tedy, dámy a pánové, abychom na program jednání zařadili na úterý příští týden jako první bod na téma přijetí zákona o referendu o vystoupení z Evropské unie a referendum o přijímání či nepřijímání migrantů z islámských zemí, přičemž - jak víte - naše hnutí Svoboda a přímá demokracie SPD prosazuje nulovou toleranci nezákonné a islámské migrace do České republiky, a prosazujeme také vystoupení České republiky z Evropské unie jako jedinou reálnou variantu řešení dlouhodobé krize Evropské unie a zachování naší národní suverenity.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…