Okamura (SPD): Češi podle průzkumů stále nerozhodně vyčkávají. Ano, občanům padají klapky z očí

28.04.2016 14:05

Nálada v okolních zemích střední Evropy se začíná prudce měnit, ale Češi podle průzkumů stále nerozhodně vyčkávají. Například rakouští voliči zareagovali o víkendu tím nejlepším způsobem na ostudnou práci "starých" mainstreamových partají – v 1.kole rakouských prezidentských voleb vyhrál Norbert Hofer z FPÖ, která je největší opoziční parlamentní stranou a která prosazuje stejně jako naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) přímou demokracii a spravedlivý stát a zároveň striktně odmítá diktát Bruselu, imigraci a islám.

Okamura (SPD): Češi podle průzkumů stále nerozhodně vyčkávají.  Ano, občanům padají klapky z očí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

A již se rozbíhají diskuze, zda-li se jedná o obecnější trend nárustu podpory euroskeptických a proti-imigračních seskupení v Evropě, který může pokračovat. Já na to odpovídám, ano, jde o dlouhodobý trend, kdy občanům padají klapky z očí, a jde o trend celoevropský.

Pro nás je to naděje, že ještě snad lze Evropu zachránit před islamizací a likvidací národních kultur a také před neuvěřitelným diktátem Bruselu, pakliže se probudí i další občané v dalších Evropských zemích včetně České republiky a přestanou volit současné vládní strany, u nás ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, které doslova poškozují zájmy svých národů.

V Rakousku samozřejmě není ještě rozhodnuto - je jasné, že se v tuto chvíli šikují všechny probruselské partaje a probruselská a pravdolásková média k mohutné protikampani.

Rakouským přátelům z FPÖ, která je členem stejné evropské parlamentní frakce jako naše hnutí SPD, gratulujeme a věříme, že rakouští voliči se už nenechají manipulovat žádnou sebesilnější propagandou.

Přijďte na naší MEGA DEMONSTRACI na Den vlastenectví k 700. výročí narození Karla IV. – v sobotu 14.května od 14h do Prahy na Václavské náměstí k Muzeu! Vystoupí Tomio Okamura, britská europoslankyně Janice Atkinson, generální tajemník francouzské Národní fronty Marine Le Pen pan Ludovic de Danne, dále senátor a předseda SPO Jan Veleba, místopředseda SPD Radim Fiala, hudebník Aleš Brichta, písničkář Pepa Nos a další.

Přijďte říct jasně a nahlas vládě, EU a médiím: NE islamizaci ČR a imigrantům, které vláda začala letos natrvalo nastěhovávat do naší republiky, a naopak ANO bezpečné a spravedlivé zemi a prosazování přímé demokracie a ochraně našich národních zájmů!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce