Okamura (SPD): Česká republika musí změnit koncepci armády

20.08.2018 16:47

Komentář na facebookovém profilu k ochraně před imigrací

Okamura (SPD): Česká republika musí změnit koncepci armády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Poslední události v Afghánistánu jednoznačně ukazují na chybnou koncepci snahy o trvalou kontrolu území Afghánistánu vojsky některých zemí NATO. Česká republika musí změnit koncepci armády. Nebezpečí naší zemi nehrozí z Afghánistánu, kde se vede nekonečná válka, ale hrozí z islamizované západní Evropy.

Budeme v Poslanecké sněmovně žádat ukončení afghánské mise. Hnutí SPD také prosazuje zákon o všeobecném referendu, který umožní občanům hlasovat i o členství České republiky v mezinárodních organizacích včetně NATO.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Česká republika potřebuje systém kolektivní obrany. Je ovšem zásadní, jestli současná podoba NATO odpovídá zájmům České republiky. NATO nechrání Evropu před imigrací, a naopak jeho členské země destabilizují svými vojenskými akcemi okolní geopolitický prostor.

Hnutí SPD odmítá diktát USA a NATO na prudké navyšování vojenského rozpočtu. Nepotřebujeme expediční zbraňové systémy, ale zbraně na obranu země.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).