Okamura (SPD): I Rusko se potýká s problémem s imigranty

07.07.2019 13:06

Komentář na facebookovém profilu k dopadu imigrační politiky na Rusko.

Okamura (SPD): I Rusko se potýká s problémem s imigranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Migranti mohou zabíjet, loupit a znásilňovat, protože jejich práva jako migrantů musí být chráněna. Co je to za práva? Každý zločin musí být potrestán,“ řekl ruský prezident Vladimir Putin v rozhovoru pro Financial Times a dodal, že se lidé odvrátili od imigrace, otevřených hranic a multikulturalismu. Rozhodnutí kancléřky Angely Merkelové přijmout přes milion běženců považuje Putin za kardinální chybu. A dodal, že liberalismus je již překonaný. SPD má na tato témata podobné názory a říkáme to dlouhodobě. Skoro to vypadá, jako by Putin sledoval náš facebook :-) Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

A za ta zvěrstva páchaná imigranty můžeme poděkovat Evropské unii, Angele Merkelové a sluníčkářským politikům, novinářům a aktivistům.

I Rusko se dle Putina potýká s problémem s imigranty, ale jako příklad toho, jak to řeší, zmínil výuku ruštiny či zpřísnění zákonů, aby se zajistilo, že migranti musí ruská pravidla, zvyky i kulturu respektovat.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Již dlouho opakujeme, že je naprosto šílené, že sluníčkáři chrání násilníky a vrahy. Jejich nenávist vůči lidem svého vlastního národa nezná mezí a předhazují občany napospas imigrantským dobytkům, kteří je pak vraždí a znásilňují. Vzpomeňme na to, jak minulý měsíc znásilnil českou nezletilou školačku u Litoměřic nelegální africký migrant. A nás označují za fašisty? Jsme normální lidi, kteří chtějí žít v klidu se svými rodinami, přáteli a dětmi, zajít si beze strachu na fotbal, pivo či do divadla nazývají fašisty?

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy