Okamura (SPD): Jasné a srozumitelné...

22.08.2022 19:37 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícícm volbám.

Okamura (SPD): Jasné a srozumitelné...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

ODS bude v zářijových komunálních volbách kandidovat v koalici s TOP09. Nepřekvapuje mě to. Volit ODS = volit TOP09. Volit ODS znamená volit Markétu Pekarovou Adamovou. Jasné a srozumitelné. 

Nejste spokojení s vládou Petra Fialy? Již 23. a 24. září 2022 bude “referendum” o Fialově vládě! V tomto termínu proběhnou komunální a senátní volby - přijďte k volbám i s vaší rodinou a přáteli vyjádřit váš názor na Fialovu vládní pětikoalici a podpořte opoziční SPD! Důležité je netříštit hlasy! Jedině dobrý výsledek parlamentní opozice ve volbách vytvoří tlak na vládu, aby jednala v zájmu občanů! Nemá žádný smysl volit jakékoli neparlamentní strany, protože nejsou ve Sněmovně! Zářijové volby budou referendem o vládě! K těmto volbám je potřeba napnout veškeré síly. Podpořte prosím jednotně kandidáty SPD, abychom vyslali jasný signál Fialově vládě! V jednotě je síla! Pojďme zatáhnout za jeden provaz! Děkuji!

A kdo by se chtěl stát přímo členem SPD, vyplňte prosím elektronickou přihlášku na www.spd.cz a ozvou se vám následně naši lidé z vašeho regionu. Je nás v SPD již téměř 10 tisíc členů a jsme tak jednou z největších politických stran v ČR! Pojďme všichni společně zatáhnout za jeden provaz!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu